Stránky

čtvrtek 22. října 2015

Nákupy z Interbeauty

Ahojky!

Myslím, že většina z vás zaznamenala, že v Praze se minulý týden konal opět veletrh kosmetiky - Interbeauty a možná tam některé z vás i byly. Pokud vás zajímá má návštěva a co jsem si pořídila, tak právě pro vás je dnešní článek!

Jelikož veletrh bývá vždy skoro stejný a fotky jste už mohly vidět ZDE, tak jsem tentokrát jednotlivé stánky a produkty nefotila. Návštěvu mi zpříjemnila milá Nikolka, se kterou jsem měla možnost si konečně trochu víc popovídat a bylo to opravdu strašně milé setkání. Kdy jindy máte tu možnost pokecat o svojí závislosti a rozvášnit se nad laky a vším možným na nehty aniž by na vás koukal někdo blbě? :-D Taky jsem byla strašně ráda, že jsem konečně osobně poznala Romanku, která je ve skutečnosti stejně, ne-li ještě víc milá, než jak jí znám z blogového světa. A co jsem si to vše koupila?


Prvně jsem na veletrhu viděla stánek Makeup Revolution London, kde měli na celý sortiment 20% slevu. Možná jste některé z vás tuto značku zavrhly kvůli kopírování značek dražších, ale já jsem s ní spokojená a beru to jako levnější alternativu. Po paletce Iconic 2, kterou už vlastním, byla Iconic 3 mým dalším přáním, navíc mi jí na veletrhu koupila přítelovo maminka, za což moc děkuji a o to větší radost z ní mám.


U Makeup Revolution jsem si ještě koupila tuhle srdíčkovou tvářenku, kterou už sice doma jednu mám, ale bohužel mi upadla a rozpadla se :-( Vyšla mě na dvě stovky.

Co bych byla za blogerku, kdybych šla na veletrh a neodnesla si i paletku Sleek? Sáhla jsem po této nude se jménem au naturel, protože nude odstíny na očích miluji a přiznám se, že se experimentování s barvami na očích trochu bojím, proto sázím na jistotu, navíc 230 Kč je moc příjemná cena. 



Nákupy se pomalu přehouply k té důležitější části, kvůli které ke mně na blog nejspíš chodíte - LAKY! 

Představuji vám můj první lak od Nubaru - Tulips to Kiss you with, což je úžasná růžová obsahující barevné třpytečky, úplně mě uchvátila! Možná bych si tohoto laku ani nevšimla nebýt milé paní právě u stojanu Nubar, která opravdu věděla, jak mi lak prodat :-D. Další lak od Nubaru je 7 denní top coat Poli-Cure, který si hodně blogerek pochvaluje a já dala na doporučení od Nikolky.


U čeho jsem nesměla chybět, byl výprodejový košík u stánku O.P.I, kde jsem ulovila tři růžové laky (nečekaně) za 95 Kč a jeden efektový za 45 Kč. Jsou to odstíny I'm All Ears, Can't Hear Myself Pink!, It's All Greek To Me a I Snow You Love Me. Nevím, který nalakovat dřív, protože všechny vypadají naprosto úžasně.


Nikolka pro mě měla nečekaný a úžasný dárek v podobě všech těchto laků, za něhož moc děkuji! Jedná se o novou podzimní kolekci desetidenních laků UpTo X od EBD. Na jejich nafocení právě pracuji, takže v co nejbližší době se o nich u mě na blogu dozvíte více.


Za další nákup může opět Nikol (fakt ti děkuju :D). U CND jsem si koupila tento vychvalovaný odstraňovač kutikuly, který také pomáhá na ztvrdlou kůži a údajně je to opravdový zázrak. Kupovala jsem ho za veletržní cenu 235 Kč.


Modeláž byla tento veletrh opravdu štědrá nejen ke mně, ale ke všem návštěvníkům a jako dárek ke vstupence rozdávala tyto top coaty zdarma. Mohla jsem si vybrat ze tří druhů, klasický a nově 3D nebo rychleschnoucí. S mamkou jsme sáhly po 3D. O nových 3D a R se zde ještě dozvíte více.


A u Cedra jsem si ještě koupila tyto papírové pilníky jeden za 13 Kč, protože jiné (skleněné, kovové) odmítám používat. Naprosto mi vyhovují a jsou šetrnější k nehtům.



A co vy? Byly jste na veletrhu a co jste si tam pořídily?

10 komentářů:

  1. Ty jsi to tak krásně nafotila všechno. ♥ :)
    Moc jsem se na tenhle článek těšila, až budu moct nakouknout. :) Nakoupila jsi pěkně, ten Nubar je strašně hezkej. Nějak jsem okolo něj jen prolítla, že se tam pak ještě vrátím a hádej co..samozřejmě jsem zapomněla. :D :/ Paletka Sleek i Revolution jsou pecka, to jsou hrozně vděčný odstíny. :)
    Děkuju za milá slůvka, Aničko, snad to příště zase klapne ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuu, děkuji, použila jsem propriteky z podzimního focení :-) Nějak jsem nevěděla, jestli článek dělat, protože nákupy u mě tolik úspěchů nemají, ale když jsi to zmínila u tebe v komentáři, tak jsem ho udělala :D Nubar si už lakovala mamka a je z něj nadšená, asi ho v blízké době nahodím taky :-)
      Nemáš vůbec zač, to já děkuji! :)

      Vymazat
  2. Doufám, že se na další kosmetický veletrh už taky dostanu, protože mě fakt lákají ty věci, které tam jsou :)

    Sprchový krém Weleda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že ti to vyjde, i když na jednu stranu je to celkem peklo, necháš tam tolik peněz ani nevíš jak :-D

      Vymazat
  3. och, áno, Tulips to kiss you with ♥ tiež si spravila krásny nákup, teším sa na príspevky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, to byla láska! A o to větší, když jsem ho vyndala venku a pořádně si ho prohlédla na denním světle :-) Děkuji, snad brzy vyjde první :-)

      Vymazat
  4. Uz se tesim na clanky s laky. :))) odstiny jsou krasne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné kousky jsi ukořistila :) Hlavně ty podzimní odstíny láčků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se líbí, na podzimní laky už je článek, tak je můžeš omrknout blíž :-)

      Vymazat