Stránky

pondělí 14. září 2015

Cuccio - Illumination

Kdo se těšil a byl zvědavý na efektový lak od Cuccia z nedávné objednávky z modeláže, se konečně dočkal! Dneska vám ho představím ve třech různých variantách.

Tenhle fešák od Cuccia se jmenuje Illumination a nedoporučila bych ho na nošení samotný. Určitě se mi osvědčilo ho dát na nějaký barevný podklad. Svými barvami a složením je velice zvláštní a žádný podobný ve sbírce nemám a neviděla jsem ho ani v obchodech. Flakonek obsahuje perleťově růžovou foil tekutinu, ve které jsou obsažený modré glittry dvou velikostí. Pospolu to tvoří opravdu zajímavý efekt, který se mění dle úhlu pohledu. 

Lakování není úplně jednoduché, glittry mají tendenci se kupit na místě nebo nemalovat vůbec. Aplikovala jsem pouze jednu slabší vrstvu, aby efekt nebyl tak přeplácaný. Pokaždé jsem přetírala top coatem, aby třpytivý efekt co nejlépe vynikl. Moc mě překvapilo odlakování, kterého jsem se bála. Prvně jsem použila alobalovou metodu, ale další jsem odlakovávala normálně. Sice to trvalo trošku dýl, ale pískáč bych takhle rozhodně nesundala.

A na které že laky jsem Cuccio vyzkoušela?

První byla královsky modrá se jménem Dreamer od claire's. Tahle kombinace vznikla úplnou náhodou, když jsem ho vyzkoušela na vzorníček, nakonec se mi možná líbila i nejvíc.






Druhá kombinace byla s pomněnkovým Boho Blues od China Glaze z kolekce Road Trip. Tuto kombinaci jsem zvolila proto, že na modeláži prodávají sadu Illumination s velmi podobným pomněnkovým lakem. Kdo by si jí chtěl objednávat, tak tato kombinace může sloužit pro menší představu. Lze ji objednat ZDE.







A poslední kombinace asi nikoho nepřekvapí, protože vždy tyhle foil třpytkaté laky zkouším na černou. Jinak tomu nebylo ani u Circusu. A výsledný efekt je opravdu velmi zvláštní, černá tomu dodala úplně jiný rozměr, až z toho oči přechází. 






Já doufám, že se vám alespoň jedna z kombinací líbila a budu ráda, když napíšete která, popřípadě s čim byste kombinovaly vy.


Mějte se moc krásně.

22 komentářů:

  1. Panebože! To je jediné, co jsem v první sekundě byla schopná ze sebe dostat ! Je to naprostá nádhera a já jen valím oči, jak krásně vypadá jak s modrým, tak černým podkladem! Koukala jsem na článek o všech úlovcích a vypadají skvěle, ale nikdy by mě nenapadlo, jak takhle dokáže prozářit dva jiné podkladové laky =)

    Dovolená ve Španělsku: Večeře v El Calé+Outfit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc, to mi udělalo opravdu velkou radost, že se až tak líbí! :-)

      Vymazat
  2. Wow ten je :) na světlé modré vypadá elegantně a na té černé je to naprosto skvěla kombinace ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Hani! A to se mi nejvíc líbil na té královsky modré, která tu nemá takový úspěch :D

      Vymazat
  3. Páni, nejsem uplně příznivec modrých nehtů, ale tohle vypadá krásně. :) Zvu na give away :) Měj se hezky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že modrá oslovila :) Díky moc, určitě se mrknu :))

      Vymazat
  4. Myslím, že tento lak by bol krásny na akomkoľvek podklade, mne sa ale o chlp viac páči na tom bledomodrom, oproti čiernemu a modrému :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba někdy zkusím větší odvaz :D Moc děkuji :)

      Vymazat
  5. No jednim slovem wow!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Najviac sa mi páči na bledomodrom podklade, ale tak či onak, je úžasný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, děkuji :) Mně se zas nejvíc líbil na té královsky modré :D

      Vymazat
  7. Nejvíc se mi líbí asi ten s černým podkladem:) Ale ten lak je krásný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, děkuji. Bála jsem se, že černá se líbit nebude :)

      Vymazat
  8. No kdyby jedna, všechny mi připadají něčím zvláštní a moc krásný ♥
    Na černém se mi líbí, že jde nejvíc vidět ta růžová. Na ChG zase působí příjemně mrazivým dojmem a na Claire's je takový sytější, jako kdyby šlo o jeden lak. Nelze si vybrat, všechny kombinace jsi zvolila skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, Romanko, mockrát děkuji! <3
      Jojo, ty jsi na to přišla, to mi právě na tom přijde to zvláštní, že ač je to modrý perleťový lak, tak na té černé je hodně růžový a tím je to zvláštní :)

      Vymazat
  9. Nádhera! Miluji modrou. Nedokáži si vybrat jen jeden. Líbí se mi všechny, ale asi nezajímavější mi přijde ta poslední kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) A to jsem se bála, že ta černá takový úspěch mít nebude :D

      Vymazat
  10. Wau tak na tom čiernom podklade je to úplne dychberúce! :) Krásny kúsok :)

    OdpovědětVymazat