Stránky

středa 2. září 2015

China Glaze - Hang-Ten Toes

Ahojky, 

v předešlých nákupech na modeláži jste určitě nepřehlédly neonový lak od China Glaze. Já jsem se na něj musela hned vrhnout, protože jsem z jeho barvy nadšená a chtěla jsem si užít poslední letní dny s tímhle křiklavým lakem na nehtech. 

Hang-Ten Toes pochází z neonové letní kolekce Summer Neons 2012. Má úžasnou růžovou barvu, která na nehtech září a svítí. Obsahuje jemný modrý a stříbrný shimmer, čímž dodává růžové studený podtón. Lak je dost hustý, ale za to pěkně kryje, na neonku opravdu výkon, jen trošku pozor na bublinky. Spokojená jsem byla se 2 vrstvama, které uschnou do matného finishe, což se mi moc nelíbí. Pro rychlé schnutí a vysoký lesk jsem přetírala top coatem. S čím nejsem vůbec spokojená, je výdrž, měla jsem ho na nehtech dvakrát, vždy lakovala večer a už druhý den ráno se mi začal loupat, ale ne jen odprýskávat nebo šoupat špičky, ale loupaly se mi celé nebo půl nehtu. Tuhle zkušenost mám bohužel i u neonové oranžové Flip Flop Fantasy, tak nevím, jestli jsou ty neonky nějaké začarované.

Barvička je to krásná, ale ta výdrž to tedy opravdu kazí. 










Lak seženete na modeláži nehtů za  150 Kč. A dneska mi přišel mail, že je v Summer Favorites od China Glaze a dá se sehnat i jeho miniatura za 95 Kč. 

Líbí se vám? :-)

8 komentářů:

  1. Nádherná barvička! Takovou přesně hledám..

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherny je.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten má šťávu ! <3 Moc pěkný kousek, i když je to takový lumpík. :/ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy jo! Úplně svítil a moje oči pořád přitahoval <3 Děkuju moc, Romanko! :-*

      Vymazat
  4. Farba je fakt super, takáto neónka by nevadila ani mne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ve skutečnosti je ještě mnohem šťavnatější :-)

      Vymazat