Stránky

úterý 16. června 2015

Pastelky od Miss Sporty - 150, 175, 190

Ahojky, 

i přesto, že jsem říkala, že laky Miss Sporty si už nepořídím, jsem se rozhodla dát jim ještě šanci. Nejvíc k tomu přispělo, že jejich řůžoví bratříčci zde měli velký úspěch a taky to, že byly v akci za 22 Kč. A to nejde odolat protože jejich škála barev je opravdu úžasná a klidně všechny bych mohla mít. Tentokrát jsem sáhla po pastelovějších odstínech v mint, fialové a modré. A jak si laky vedly?




150

150ka je zelená mint, a je to přesně ta barva, co vypadá úžasně v létě k opáleným rukám. Překvapivě dobře se mi lakoval, zapotřebí byly dvě vrstvy, ale už první vypadala dobře a navíc uschla rychle jako blesk. Nebublinkoval, nehoustl, zkrátka spokojenost. Schnutí bylo taky rychlé, lakovala jsem ho večer u televize a když jsem pak zjistila, že nemám povlečené postele, zhrozila jsem se. Naštěstí lak tuhle těžkou zkoušku zvládl a nekonaly se ani postelové vzory. Co mu ale musím vytknout je, že mi obarvil kůži při odlakovávání a udělal mi okolo nehtů nepěkné bílé fleky. 








175

Když jsem si chrochtala u 150ky, ještě jsem nevěděla, co mě čeká u tohoto modrého fešáka. Svou barvou mi připomínal jasnou oblohu nebo typickou šmoulí modrou. Jeho lakování jsem si opravdu užívala a šlo to jedna báseň. Spokojená jsem byla jak se štětečkem, tak konzistencí a prostě se vším. Opravdu mu není co vytknout a když se tyto vlastnosti navíc spojí s tím, jak vypadá, to je teprve něco. 










190

A poslední je krásná fialková s číslem 190 a dal by se připobodnit k Rimmelu, který tu byl nedávno. Má dobrou konzistenci, při lakování nehoustne, ale ten štěteček!! Jelikož v drogérii nelezu do produktů, kupuji tak zajíce v pytli, bohužel jsem natrefila na nějaký křivě střižený kus a lakování byl trošku boj, hlavně s vykreslováním obloučků. Jinak mu ale také neni moc co vytknout, snad jen pár bublinek, ale barva to skvěle kompenzuje. V lahvičce vypadá, že je to fialková s šedým podtónem, na nehtech je ale o dost veselejší a šedý podtón je fuč. 









Na Miss Sporty tedy měním názor a už tyhle laky tak nezatracuji, jak tomu bylo dřív. Náhodou jsem s těmito byla moc spokojená a s klidným srdcem vám je můžu doporučit. Dejte schválně vědět, jestli vás nějaký nalákal.

Mějte se krásně!

18 komentářů:

  1. Jee ten první a poslední mám taky a koupila jsem si je naráz :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejde odolat, viď? :D

      Vymazat
    2. Samozřejmě! :-) ty barvičky jsou úžasné a za tu cenu :-D

      Vymazat
    3. Samozřejmě! :-) ty barvičky jsou úžasné a za tu cenu :-D

      Vymazat
  2. Vypadají moc pěkně takhle pohromadě. ♥ Hádej, který mě nalákal. :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, vím :D :D na to jsem myslela hned, jak jsem ho nalakovala :D
      Moc děkuji, Romanko ♥

      Vymazat
  3. Já si koupila ten neonově žlutý a taky musím říci, že jsem byla hodně překvapená. Na nehtech vydržel stejně dlouho jako laky daleko dražší. Klobouk dolů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ten modrý jsem nosila asi pět dní a byl celkem v pohodě, opravdu velké překvapení :)

      Vymazat
  4. Za tu cenu se vyplatí, já jsem s nimi také celkem spokojená :) Mám mentolku a takovou modro-fialovou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu modrofialovou jsem taky koukala, ale mám skoro stejný od China Glaze, ale pro ty, kteří hledají levnější variantu je ten modrofialový skvělý tip :)

      Vymazat
  5. Krásné letní barvičky, moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nemala som to vidieť :-) Och, ten mintík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi :)) Tak šup do Rossmanna nebo Tety aspoň jedním si udělat radost, myslím, že jsou stále za 22 Kč :) A to se vyplatí :D

      Vymazat
  7. Modrou moc nemusím, ale jinak jsou to krásný barvy :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí taky často nenosím, ale zrovna tahle si mě získala :) Moc děkuji! :)

      Vymazat