Stránky

úterý 9. června 2015

jordana - 508 beguiling burgundy

Ahojky, 

dneska si přijdou na své milovnice temných a sytých odstínů, protože tahle jordana je právě jedním z nich. Je z řady The majestic collection a já jsem jí pořizovala na jarním Interbeauty Prague, kde stála 50 Kč. 



Jedná se o typickou burgundy barvu a lak je obohacen ještě o šik zlatavý shimmer, který v lahvičce připomíná luxusní satén. Někdo by řekl, že tahle barva se bude nosit spíše na podzim, mě ale zlákala kvůli podobnosti s temně červenými třešněmi. Při koupi jsem se bála, že kvůli bohatému obsahu jemného shimmeru bude pruhovat, opak byl ale pravdou. Nejenže nepruhoval, ale lakoval se úžasně a to i v tom tropickém vedru, které jsme museli o víkendu snášet. Co mu přičítám k dobru je i fakt, že nebublinkoval, s čímž se často setkávám právě při lakování ve velkém horku. Stačily dvě vrstvy, první trochu prosvítala a byla spíše nafialovělá, druhá ale už barvu sjednotila a dodala pořádné grády. Pro ještě větší lesk a rychlejší schnutí jsem přelakovávala top coatem. Co mě ale nemile překvapilo, že se mi odloupl hned druhý den při vaření, naopak mile mě překvapilo jeho odlakování, kdy jsem se bála, že mi obarví kůžičky a nehty, jak to tyhle barvy rády dělají, to se ale nekonalo. 









Líbí se vám tyto laky a nosily byste ho i teď v létě?


16 komentářů:

  1. Nádhera, překrásný odstín, fotky i nehty. To je zase pokocháníčko!! Každý den, kdy vyjde Tvůj článek, je pro mě svátek, fakt že jo. Mám to tak tady u Tebe a pak ještě u Romanky v Malém koutku krásy. Holky, nádhera, děkuji!!!! Marcela, c.ram@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já Marcelko strašně děkuji za tak krásný a pozitivní komentář! Každý den, kdy mi sem přibyde komentář od tebe je pro mě svátek :))

      Vymazat
  2. Jak mě jinak Jordana nechává chladnou, tak tenhle odstín je prostě famózní ♥ Takže teď mám chuť jak na něj, tak i na ty třešně, dííííík :D :D

    A Marcelko, to mě hrozně těší. :-* Jsem zahlédla své jméno v komentáři, tak jsem se začetla a jak mi to zvedlo náladu, děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, není zač :D :D To jsem strašně ráda, že má jordana takový úspěch, ale zaslouží si to, vypadá krásně ♥ já jen doporučuji :))

      Vymazat
  3. Tak to je naprosto úžasná barva! Vážně krásný odstín a tvým nehtům moc sluší :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barva, takových fialek nebudu mít nikdy dost, takže píšu na wishlist! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hned na příštím Interbeauty třeba pořídíš :) Já jsem je jinak bohužel na internetu nenašla :(

      Vymazat