Stránky

sobota 27. června 2015

Half Moon mani

Ahojky, 

dneska tu bude po hoooodně dlouhé době zas nějaký pokus o nail art. Bude se jednat o takzvanou half moon manikúru, která se mi strašně líbí a už dlouhou dobu jsem jí chtěla zkusit. Vždy ji na instagramu obdivuji a ještě více obdivuji slečny, které to mají tak dokonale udělané. Nakopla mě až Romanka, když jsem u ní viděla šablonky od Essence právě na tuto mani, a pak ještě kamarádka, která u mě byla na kafi a nehtech, protože i ona je velký fanda tohoto nail artu.

U této minukúry se kombinují dva laky a dělají se u lůžka nehtu půlměsíčky. Ty jdou provést dvěma způsoby, první je půlměsíček vypouklý od lůžka nehtu a druhý je souběžný s lůžkem. Já jsem zkoušela druhou variantu.

K tomuto nail artu tedy budete potřebovat dva laky, nejvíc se mi líbí nějaký metalický s neonkou nebo pastelovou barvou. Velmi pěkně ale vypadá například kombinace pastelové mint a fialové nebo barevný lak s bílou. Já jsem sáhla po zlaté Essence - 140 go bold! a růžové China Glaze - Feel the Breeze. První krok je nalakovat nehty lakem, který chcete mít jako barvu půlměsíčku, v mém případě zlatou. Důležité u tohoto kroku je, aby lak pořádně uschnul, vyhnete se pak otiskům a rýpancům. Když byl tedy lak úplně suchý, lepila jsem šablonku na klasickou francouzkou manikúru k lůžku tak, jak jsem chtěla mít půlměsíčky. Možná by byl výsledek ještě lepší, kdybych použila více kulaté šablonky. K této mani jsou přímo dělané takové šablonky, co vypadají jako kruh (ty ale bohužel nemám). Na zbytek nehtu jsem nanesla růžovou Chinu a šablonku hned sloupla, dokud byl lak ještě mokrý. Nakonec stačí přelakovat Top Coatem a nehty jsou hotové. 







Mně se tyhle nehty moc dobře nosily a hlavně to pro mě zas bylo něco nového a nevšedního. Pořád jsem si na ně koukala, určitě ještě vyzkouším jiné kombinace a půlměsíčky na druhou stranu. 

Jak se líbí vám? A už jste podobnou mani zkoušely?

2 komentáře:

  1. Mně se moc líbí barevná kombinace a samozřejmě celá mani - fakt se povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, Romanko, děkuji :-* Ale jsi asi jediná, komu se to líbí :D

      Vymazat