Stránky

pondělí 2. února 2015

Utrácení v lednu

Ahojky, 

tak už jsem tu zase v novém měsící s tím, co jsem si pořídila za leden. Opět to neskutečně rychle uteklo a přijde mi to jako by to byl týden, co byly Vánoce a Silvestr a já přidávala článek s dárkama.

Myslím, že jsem se tenhle měsíc trooošku krotila, alespoň s lakama. A jdeme se podívat, co vše jsem si pořídila.

Z laků to byly tihle zázrační efekťáci, které jsem pořídila ve slevě, a které už jste mohly podrobněji prozkoumat ZDE.


Jako další věc, která byla od Essence ve slevě byl tenhle růžový lak, který má údajně pomáhat se zažloutlými nehty. Nemyslím si, že by to fungovalo, ale jako podklad ho klidně využiju. Další věc, co mi udělala radost je tahle Čínička z modeláže, na které tam měli minulý měsíc slevy a skoro každou jste mohly pořídit za 90,- Kč. Já už dlouho sním o téhle křiklavě oranžové, která se mi líbila od podzimního Interbeauty Prague a je to odstín Flip Flop Fantasy. A poslední barevný lak tohoto měsíce je banánově žlutý essence z kolekce yes, we pop!. K tomu se mi budou hodit vodolepky, které jsem si také objednala z modeláže. Na ty jsem úplně zapomněla je sem vyfotit, ale určitě se tady objeví.



Další úžasnou a strašně potřebnou věcí, kterou jsem si pořídila, je tohle máslíčko od Cuccia. Opět je to další položka nákupu z modeláže a zamilovala jsem si ho od té doby, co mi modeláž nehtů poskytla vzoreček k vyzkoušení. Voní po papáje a mangu, což je úžasná ovocná vůně, kterou jsem si zamilovala. Stejně tak, jako jsem si zamilovala jeho vlastnosti, tak heboučké a hydratované ruce jsem ještě z ničeho neměla.



Jak jsem se tenhle měsíc chtěla držet a nekupovat žádné laky a zbytečnosti, tak to prostě "zabily" tyhle dva ošetřující laky, na které jsem narazila v drogerii Teta. Měli tam tentokrát úžasné slevy a nechala jsem tam celý obsah peněženky. Dlouho jsem se hrabala ve výprodejových stojanech, kde skoro všechno bylo za 20 nebo 30 Kč. Jedno balení tohoto Sally Hansen laku stálo asi 20 Kč z původních 130, což jsem tam nemohla nechat.




Další, na co jsem se napálila byly tyhle troje stíny od Dermacolu, které tam měli za 30Kč/ks. Sice stíny skoro nepoužívám, ale já jsem na ty slevy jak maniak. 




A co jsem tentokrát nenechala v lacích, to jsem vrazila do make-upu. Jelikož mi první lanýžový make-up od Dermacolu už dochází, tak se při každé návštěvě drogerky koukám, zda není zase ve slevě. A ona opět Teta nezklamala. Právě mají 40% slevy na celý Dermacol, takže mě tenhle nezbytný každodenní pomocník vyšel na necelé 2 stovky. Nemůžu si tento make-up vynachválit, drží mi celý den, pěkně hydratuje a nedělá mi fleky ani suchá místa. Ještě nikdy jsem neměla takhle úžasný make-up a říká mi to i okolí, že mám pěknou hubinku :-D. To je co říct, protože jsem hodně bojovala s pupínkama, což, musím zaťukat, už je lepší, ale s tímhle make-upem je to prostě bomba. Takže můžu určitě doporučit všem, co mají stejně suchou pleť jako já, aby tomuhle make-upu daly šanci.


Tak to jsou celé mé nákupy za leden. Čím jste si udělaly minulý měsíc největší radost vy?

8 komentářů:

  1. Oooo, ty sis objednala to Cuccio máslíčko ♥ Já ho zbožňuju a naprosto se ztotožňuji s tvým názorem na něj. Taky si ho už musím někdy objednat. Krom laků mě zaujal i ten make-up..trpím na sušší pleť a tohle by stálo za zkoušku. A péče SH za dvacku ? No nekup to :D Skvělý nákupy !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, objednala a jsem moc spokojená, určitě taky doporučuju :) A ten make-up to samé, je opravdu úžasný, akorát ze začátku jsem si trochu musela zvykat na tu parfemaci, kterou teď už nevnímám. A pleť mám jako dětskou prdelku :-D

      Vymazat
  2. Máslíčko tiše závidím...taky asi časem do nějakého půjdu..:) Jinak moc pěkné nákupy..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pořiď, je skvělé, mažu skoro pořád a nejvíc na fotky. Ruce jsou pak krásně heboučké :)

      Vymazat
  3. Máslíčko je moc fajn, ale mně nestačí na noc :( Zatím nic nepřekonalo Handy Gurugu od Lush a musím za to tu hromadu peněz zas dát! Ale na den je super.
    Ty laky od SH bych tam za ty peníze taky nenechala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, mrknu se po něm :)
      Kdo by je tam nechal? :-D A teď jsem strašně ráda, že jsem vzala obě dvě, lakuju je skoro vždycky jako podklad :)

      Vymazat
  4. Jůů, mně se hrozně líbí ty stíny jednobarvené, vypadají hrozně příjemně.
    Nakonec jsem taky neodolala a jeden z těch essence laků jsem si koupila, tak jsem zvědavá, jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem zkoušela jen ty fialkové a dost se na můj vkus třpytily. Já nejsem vůbec zvyklá si dělat stíny, tak jsem se úplně necejtila. Ale vlastnostma a výdrží byly skvělé :)
      Essence můžu jen doporučit, mají skvělý efekťáky :)

      Vymazat