Stránky

čtvrtek 19. února 2015

P2 Sand Style - Adorable

Ahojky!

Tak konečně zas po nějaké době přispívám, jelikož vůbec nebyl čas kvůli učení a zkouškám ve škole. Tyhle fotky už mám asi měsíc nafocené a dostalo se na ně až dneska. To se mi snad ještě nestalo, většinou nehty nafotím a ještě "za čerstva" jdou na blog. 

Pískáč od p2 mám doma už od podzimu a kupovala jsem ho v německém DMku za cca 2€. Řada na něj ale přišla až docela nedávno, když jsem se chystala na zkoušku a hledala něco nevýrazného, ale rychle suchého, což pískáče bývají. Odstín Adorable má světlou starorůžovou barvu a obsahuje stříbrné třpytky. Co se týče štětečku, tam jsem moc spokojená nebyla, je kulatý a rovně zastřižený. Špatně se mi lakovalo u obloučků a navíc byl na mě lak docela hustý, takže se choval trochu jako žvýkačka. Už po první nalakované vrstvě se mi začal nabalovat na hrdlo flakonku. Jelikož jsem spěchala, tak jsem hned lakovala i druhou vrstvu, která trošku shrnovala tu pod ní a špatně se mí roztírala. Dvě vrstvy ale bohatě stačí a můžete vesele schnout, což dlouho netrvá. Nakonec to po takovém lakování vůbec nevypadalo špatně. Lak vydržel pěkný několik dní a šel dolů alobalovou metodou, kterou praktikuju skoro u všech glittrových a pískových laků. V závěru můžu říct, že pískáč nezklamal a na  takovéto uspěchané dny se skvěle hodí. Navíc se tenhle Adorable díky jeho světlé barvě a něžnosti hodí i na příležitosti, kdy nechcete být nápadné, ale chcete mít pěkné upravené nehty.






Líbí se vám?

12 komentářů:

  1. Líbí ;) Někdy je mi líto, že P2 nebo KIKO nemáme i v ČR v drogérkách...ale já bych to stejně nestihla nalakovat,že...Tak čeho vlastně lituju?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mi líto, že tu tyhle značky nemáme, mají skvělý výběr :) Děkuju

      Vymazat
  2. úžasná barvička :) až mě štve, že není v českých drogérkách a do Německa nemám cestu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn :) Mohli by ho nahradit za S-he, který vždy obcházím bez povšimnutí :D

      Vymazat
  3. Na mě asi moc světlý, ale tobě moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je celkem dost nenápadný a světlý, ale přesně to jsem chtěla :) Moc děkuju! :)

      Vymazat
  4. Ten je úžasnej, vždycky nad ním hrozně slintám, když ho někde vidím. :D A sluší ti moc !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Romanko :) Je to fakt super kousek, škoda, že se tady nedá tahle značka pořídit :(

      Vymazat
  5. vedela som, že fotky s ním na tvojich nechtoch nesklamú. Môj našťastie pri lakovaní stále poslúcha :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že jsem nezklamala :) Ono to nebylo tak hrozné, jen jsem spěchala a jak to při spěchání bývá, tak se nic nedaří, vše padá a kazí se :D

      Vymazat