Stránky

neděle 22. února 2015

Gabriella Salvete Circus Enamel - 05 Magic Show

Pěkný nedělní podvečer!

Dneska si budeme povídat o laku jménem Magic Show z Gabriellácké řady Circus Enamel. Osobně si myslím, že tahle řada se příliš neuchytila a už máloco převálcuje legendární pískové laky Stars. I na blozích byste Circusy hledaly marně, protože se o nich skoro nepíše. Já sama jsem jich viděla jen pár a když jsem si chtěla najít swatche tak jsem především našla sama sebe s prvním růžovým Fire Artist a dál už jen hrstku fotek právě této fialové. A mezi námi, já se ani moc nedivím, protože dneska ani já nebudu chválit, a to se spokojím s lecčím :-D.

Já sama bych si asi po růžovém Fire Artistu další kousek nepořizovala, ale Magic Show bylo milé překvapení od přítele k Valentýnu. Když se zakoukáte do flakonku, oslní vás modro-fialový třpyt se spoustou větších holografických třpytek, které se všechny mění do různých barev a celou podívanou podtrhuje fialový až skoro růžový shimmer. Tady ale nadšení bohužel končí. Pokud Magic Show vlastníte a budete se snažit lakovat první vrstvu, radím vám, abyste to udělaly co nejrychleji a jen jedním tahem. Pokud se do nalakovaného místa budete znovu vracet, celý lak si shrnete a uděláte si na nehtu hrudky a fleky. Navíc první vrstva je celá průsvitná a nekryje, u mě byly za potřebí tři. Už během prvního lakování, kdy jsem ho lakovala na mamku přítele, začal lak houstnout a špatně se s ním pracovalo. Do dalšího lakování (mého) se to snad ještě zhoršilo a já už jsem si lakovala žvýkačku. Já teda nevím čím to je, ale poslední dobou lakuju samé žvýkačky :-D. Díky této konzistenci a lepivosti se mi nedařilo vykreslit pěkně obloučky, nešly mi lakovat slabší vrstvy a lak schnul přímo "pod rukama". Silnější vrstvy měly za následek, že se lak začal hned druhý den loupat a šoupat na špičkách. U přítelovo mamky se pro jistotu odloupl na dvou nehtech skoro celý. Ani přelakování top coatem ho nezachránilo a já si příště rozmyslím, jestli ho zas nalakuju. Přitom na nehtech vypadá moc hezky, na denním světle je úžasně modrý a doma nebo kdekoliv v umělém osvětlení zas krásně fialový. V obou případech se v laku vyjímají holografické třpytky, což na mě působí takovým galaktickým efektem. Na fotkách se mi bohužel moc nepodařilo zachytit jeho fialovou tvář. 









Máte tenhle kousek nebo plánujete nějaký pořizovat?

18 komentářů:

  1. Škoda tej hroznej konzistencie, lebo na fotkách vyzerá prekrásne! Ale to u teba každý jeden lak :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, barevně je moc fajn, ale zlobí :( Děkuju moc! :)

      Vymazat
  2. Ty jo, mě nějak tyhle laky úplně minuly a vlastně po tom, co tu píšeš mě ani nelákají, ale...stejně to vypadá dobře na tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ho nedoporučovala, pokud někdo nemá trpělivost a nebo se mu líbí tolik, že i přesto by ho musel mít :D

      Vymazat
  3. Barevně je úplně super, ale to první lakování co jsem ho nanášela, tak jsem ho taky proklínala, přesně jak píšeš. Chce to rychlé ruce jinak je to pak katastrofa. Nedávno jsem lakovala sourozence Acrovat ten světlý ostín a tím se mi pracovala o hodně lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se nás tu najde víc. Já se bála, abych třeba neměla vadný kus :) Mně se s tím Fire Artistem taky pracovalo líp, sice se taky trochu lepil, ale vůbec to nebylo tak strašné :)

      Vymazat
  4. Takovej fešák a takhle zlobí. :( Už mě aspoň pomalu přestává mrzet, že z téhle kolekce nebudu mít zřejmě ani jeden. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že tenhle klidně můžeš oželet :D Nebo se rozhodnout pro dražší variantu od BarryM, které mají skoro stejné odstíny a kolekci jako GS, ale nevím, jak jsou na tom s kvalitou.

      Vymazat
  5. Vypadá nádherně, taky jsem si ho chtěla koupit, ale nakonec jsem si to rozmyslela a už ani nelituju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádherně možná jo, ale asi to za ty nervy u toho nestojí :D A ještě ani nevydrží :(

      Vymazat
  6. Ten lak vypadá nádherně! Celkově mám laky od Gabrielli Salvete ráda. :) Jinak jsem na tvém blogu poprvé a určitě na tvém blogu nejsem naposledy. Až nebudu vědět, co na nehty inspiruji se ! :) Ráda bych tě pozvala na můj blog, pokud se ti zalíbí budu ráda, když se staneš čtenářkou (čtenářství vždy oplácím) !! :) Měj se hezky!!
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za kometnář :) A jsem ráda, pokud se budeš vracet a nějak tě inspiruji. Na tvůj blog určitě zavítám :) Díky za pozvání!

      Vymazat
  7. myslím, že máš pravdu, pieskové už asi netromfne nič... Ale tento vyzerá fakt krásne, úžasná fialová. Ja nemám ani jeden z nich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo pískovky jsou top.. barvička je to krásná, ale další už fakt nepotřebuju po tomhle lakování... i když nikdy neříkej nikdy :D

      Vymazat
  8. Ty brďo, já s tímto lakem vůbec nemám takové problémy co popisuješ! :O Lakuje se skvěle, právěže vůbec není žvýkačkový, což jsem nadšená, můžu přejet v klidu aj desetkrát a nijak se mi to nepokazí, v pohodě. Zasychá rychle a výdrž je bezva, mně všechny laky vydrží tak dva dny, včetně OPI, protože si v laboratoři pořád desinfikuju ruce a tak, ale tento drží líp :). Říkám si, jestli spíš nemáš nějaký "jetý" kus? Protože to co popisuješ se mi dělo s tmavě fialovým Dermacol, vůbec se s tím nedalo lakovat, byla jsem z toho nešťastná. A přitom ten lak všichni chválili a snad jen jedna holka s ním měla problém jako já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě bych teda dodala, že mně se zase pískové vůbec, ale vůbec nelíbí a vůbec mě to nechytlo :D

      Vymazat
    2. Hmm, to je zajímavý, možná máš pravdu :-) Já právě ani na tyhle laky skoro u nikoho nečetla žádné recenze, tak ani nemůžu porovnat. Nějak mi přijde, že Circus oslovil málo lidí, což je škoda, protože jinak vypadají moc hezky. A já těm pískáčům zase tak tolik nedám, štvě mě to odlakování :-D

      Vymazat
  9. Ahoj, ja jsem tenhle dala na rimmel 60 seconds 613 midnight rendezvous a vysledek vypada uplne jako obsah lahvicky a to jsem dala jednu vrstvu ;) s gelovym top coatem od essence to vydrzelo v celku 6 dni bez jakychkoliv odstepeni nebo sloupnuti ;) ale samotny je strasne nevyrazny, prosvita a nic nevydrzi takze clanek odpovida skutecnosti :D

    OdpovědětVymazat