Stránky

neděle 9. listopadu 2014

S-he 313

Krásný víkend,

konečně jsem nalakovala zelený S-he z výprodeje, na který jsem se tak těšila. A dneska vám ho chci s nadšením ukázat. Tenhle kousek jsem sehnala v DMku za 14,90 ve výprodeji. Pokud by se po něm někdo chtěl kouknout, tak jsem ho našla ve výprodejovém stojanu, jak vyprodávají Alverde kosmetiku, tak přímo v těch boxech. Měli na výběr asi 5 barev a já samozřejme nezůstala jen u jedné. Dneska ale o 313tce a o tom zbytku jindy.



Tenhle S-he 313 je krásná petrolejová zelená, která obsahuje jemný zeleno stříbrný shimmer. Kupodivu ho najdete i na nehtech, dokonce se mi zdá i výraznější než v lahvičce. Na tohle podzimní období je přímo božský a skvěle se nosí. U lakování se trochu pozastavím, protože se mi nepracovalo úplně nejlíp. Hranaté víčko se trochu hůř drželo a malý kulatý štěteček nabíral dost tekutiny, protože lak má lehce vodovější konzistenci. Ta měla tendence rychle ze štetečku stékat. Když jsem ale nabírala hodně málo na očištěný šteteček, hned to všechno bylo lepší. Pro úplné krytí jsem dávala dvě vrstvy, protože jsem je lakovala opravdu slabounké, aby se neroztékaly. Suchý byl raz dva, konec konců má být quick dry, což i vcelku splňuje. Pro vysoký lesk jsem zalakovala top coatem a je hotovo.









Dneska jen pár fotek z interiéru, ale fotí se fakt špatně. To světlo je čím dál horší. A jinak si můžete všimnout mého dorůstajícího miminka (malíčku, který jsem si usekla) :D. Snad vás nepohorší takhle ufiklý. 

Krásný zbytek víkendu :))

12 komentářů:

  1. No ten je veru krásny! :) Ja sa vždy prehrabávam v tých zľavových stojanoch no nikdy tam nenájdem taký lak, ktorý by sa mi zapáčil :D Nie som si istá, či by pristal mojim rukám a pod.. no nabudúce už nejaký uchmatnem a možno bude taký krásny ako tento :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi hrozně líbí :) Já taky většinou nemám štěstí, vždycky tam jsou barvy, které se mi nelíbí nebo bych nevyužila. Myslím ale, že tenhle bych si za 60 Kč nekoupila, ale za těch 15 jsem mu dala šanci a jsem ráda :D

      Vymazat
  2. Taky jsem za těch 15 korun ukořistila 3 :) u těhle laků mi akorát vadí, že některý víčka nejdou úplně zavřít tak, aby na sebe víčko a lahvička pasovaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to jsem úplně zapomněla zmínit, děkuju za připomínku. Mám s tim stejný problém :D

      Vymazat
  3. To je vážně moc pěknej odstín a jak ti sluší ( i když..který by ti neslušel, zatím jsem takový neviděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo, děkuji! :) To je od tebe moc milé, ty jsi zlatá! :))

      Vymazat
  4. Nádhera - tenhle odstín miluju a tobě moc sluší a hlavně ho máš naprosto perfektně nalakovanej, to klobouk dolů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju moc, Baju :-* tolik chvály si ani nezasloužím :) Jsem ráda, že jsem dala na tebe a dala She šanci <3

      Vymazat
  5. Je nádherný! Nečekala jsem podle lahvičky, že bude až takto krásný! Ale ono je dost možné, že mu na kráse přidávají tvoje nehtíky. ;-)
    Jinak ty hranaté víčka u těchto laků mi taky dost vadí. Proto mám asi jenom dva. A co mě ještě dost vytáčí je to, že ty víčka pak nejdou zašroubovat tak, aby měly hranu na stejném místě jako lahvička. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že joooo? Je moc krásnej! :) Těším se až vyzkouším ty další, určitě budou vypadat taky skvěle :) a děkuju moc :)
      Já už jsem to tady dneska psala, že jsem to zapomněla zmínit, s tím máš přesně pravdu! :D Už se mi to nepovedlo zašroubovat, aby to pasovalo, tak jsem trošku zabrala, trochu to zakřupalo, ale už to sedí :D Snad to příště otevřu :D

      Vymazat
  6. Tyhle barvy mě asi nikdy neomrzí. Fajn kousek jsi ukořistila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já teprve juchám nad jejich krásou a konečně jsem se odprostila od růžové :D děkuji :))

      Vymazat