Stránky

neděle 2. listopadu 2014

Říjnové úlovky

Zdravím vás všechny v dušičkový den, 

to už je listopad? To to letí, to je hrozné, za chvíli máme Vánoce. Přijde mi, jako bych dělala včera článek o nákupech za září a dneska už tu jsem zase s úlovkama za říjen. Co mě ale těší je, že venku je furt celkem slušné počasí, už jsem sice vytáhla zimní bundu, kterou jsem už měla na sobě, ale poslední dny už zas tahám jen vestu. Tak snad Martin nepřijede na bílém koni.

Tak doufám, že jste pořádně zvědavé, co jsem ukořistila a jdeme na to..

Nedělala jsem článek o úplně všem, co jsem za měsíc pořídila, ale část úlovků, nákupů a dárečků jste již mohly vidět ZDE. Kde jsem dělala samostatný článek o nákupech z Interbeauty.


Jako první chci ukázat tyhle laky S-he. Jeden mě stál 14,90 ve výprodeji, tak jsem je tam nemohla nechat. Sice je moc v lásce nemám, ale díky Baju jim chci dát šanci a za ty peníze je tam přeci nenechám. Moc mě překvapilo, jaké mají pěkné barvy. Takové mi ve sbírce chybí a na podzim jsou jako dělané. Kdyby někoho zajímalo, kde jsem je splašila, tak mrkněte v DMku do výprodejového stojanu u výprodeje Alverde. A ještě odstíny - 311, 250, 313.


Další nováčci ve sbírce jsou tyhle laky od Makeup Revolution London. Ty jsem sehnala na www.lekarna.cz. Fialový jste už mohly vidět na blogu a zbytek jsem po zkušenosti s nezbedným fialovákem nezkoušela. Stály mě 45 Kč jeden a jsou v odstínech Boy needs a girl, Lilac Love a Adore.


Tenhle měsíc se nesl ve znamení nových značek a nových zkušeností. Proto ani další přírůstky nejsou jen tak ledajaké. Dovezla mi je maminka až z daleké Srí Lanky, čímž mi udělala velikou radost. Ona ví, že lakama mi jí udělá vždycky. Jsem moc zvědavá, až je vyzkouším a jestli mi po tom neslezou nehty :D. Vybrala i moc příjemné barvy. První vypadá na lehce holografickou růžovou a druhý je fuchsiová, která hází modré odlesky.



Zjistila jsem, že už všechny laky kupuji jen v nějakých akcích. Protože už jich mám tolik, že kupuju jen když se něco naskytne. Ani u těchto Catrice to nebylo jinak, kdy mě vyšel jeden kus na 25 Kč. Určitě se pravidelně koukejte do výprodejových košíčků v Rossmanovi, tam jsem je sehnala a jsem za ně moc ráda. Zrovna nedávno jsem si postěžovala, že už jsem nestačila pokoupit Nude laky od Catrice a oni na mě čekaly! Zlatý 08 Goldbusters, nude 05 Bonjour Chérie! a 050 Moulin Rouge Light. Ještě tu chybí 090 Karl Says Trés Chic, ale ten jsem koupila jako dárek přítelovo mamče. Ale určitě ho tu taky uvidíte, protože vypadá skvěle.



A poslední akční úlovek je tenhle cukříkový lak od Rimmelu Sweetie Crush, růžový  009 Candyfloss Cutie, který teď mají v akci asi ve všech drogériích za 34,90. Dohnal mě k němu a vybíral ho přítel, kterému se lak děsně líbil a co my ženy pro své prostějšky neuděláme, abychom se jim líbily :D.


Mějte se moc krásně a zdraví vás autorka blogu :-*




14 komentářů:

  1. Hurááá :-) a my jsme rády, že vidíme majitelku blogu :-* :-D super nákupy, koukám, že máš akce zmáklé :-) děkuju moc za odkaz a doufám, že budeš se S-he láčky spokojená :-) barvy jsou fakt supr :-) a na ten růžovej rimmel si brousím zuby taky :-D takže po tomhle už se neudržím!!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, chtělo to kuráž se tady veřejně ukázat :D Akce musí být, já už jinak nenakupuju, myslim, že se mi to už nevyplatí, kolik toho mám :D Není zač, jsi průkopnice S-he, jen díky tobě jim dávám šanci :-* Moc se na ty barvy těším, až je nalakuju :)

      Vymazat
  2. Pěkný kousky, já nový lak už nemám zatraceně dlouho :D a víš co jsem ráda :) Těšímě, že tě poznávám :) jsi krásná slečna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já myslím, že i dobře děláš :D Nedivím se ti, určitě toho tolik ušetříš na něco jinýho :) Já už bych to taky nemusela kupovat, nemůžu to v životě zdělat, ale to je asi nemoc. Vždycky si z drogerky odnesu něco v akci :( Jééžiš, děkuju moc, jsi hodná :)

      Vymazat
  3. Jé, tobě to sluší :)
    Ty odstíny S-he vypadají fajn ( prostřední mám a je super ), za těch 15kč bych je tam teda taky nenechala. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale kdeže :)) Děkuji!
      Ten prostřední mě oslnil hned (hlavně ta nálepka 15 Kč :D), ale když se tak koukám na ten zbytek, tak taky nebudou marný :)

      Vymazat
  4. Páni, ty nemáš jenom krásný nehty, ale i krásný vlasy :o) Tenhle blog jsem objevila poměrně nedávno a miluju ho! Téměř denně sleduju, jestli nepřibyl nový příspěvek. Jen tak dál! A tolik nových přírůstků....už se těšim na recenze :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak strašně milé! Moc děkuju, tohle musí snad každého člověka ohromně potěšit :) Děkuju!

      Vymazat
  5. Jak to, že jsou všechny blogerky tak krásné... Máš nejen nádherné vlasy a nehty, ale i pleť a rysy v obličeji. Jinak úlovky povedené, těším se na swatche :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, neblázněte, vždyť se budu červenat :D Děkuju moc! Je to strašně milé:) Už se celá třesu na lakování :)

      Vymazat
  6. Zdravím taky autorku blogu, která má nejenom nádherné nehty, ale ona je nádherná celá! ;-) Je tohleto normální?! :-))) Pořídila sis moc pěkné láčky, nejvíc mě zaujal levý She. Budu se těšit na fotky. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď už se fakt čevrenám! :D Děkuju opravdu moc, strašně to potěší :) Na ty dva zelené S-he se těším nejvíc, takže čuchám, že se tady brzy objeví :)

      Vymazat
  7. Teším sa že ťa vidím, vyzeráš veľmi sympaticky! :) no a úlovky musím tiež pochváliť :)

    OdpovědětVymazat
  8. Odvážná a taky moc krásná, až jsem zapomněla, jaké že to byly úlovky...:o)))

    OdpovědětVymazat