Stránky

úterý 25. listopadu 2014

Maybelline Colorama 75

Ahojte všici, 

po minulém příspěvku jsem ještě tak trochu vánočně naladěná. A kdo by taky nebyl, blogy, obchoďáky a celý internet už se hemží Vánocema. Vždyť přesně za měsíc je Štědrý den a tenhle víkend už bude první adventní. Máte už adventní kalendář s dobrůtkama? :D

Včera jsem tak trochu vyrazila po obchodech a natrefila jsem na DM akci - při koupi Maybelline řasenky lak Colorama zdarma. No nenachytala jsem se? Navíc se mi tahle akce i hodila, protože Maybelline řasenka One by One je moje oblíbená a skoro s žádnou jinou si neudělám tak krásné řasy. 



K řasence jsem si tedy vybrala krásnou červenou Coloramu 75, protože jsem zjistila, že těch červených laků mám strašně málo, celkem celé dva. A to je hřích nemít červenou klasiku. Tahle 75ka je červená jako čerstvá krev a konzistencí i vzhledem připomíná jelly look. Moc krásně se s ním pracovalo, úzkým štětečkem se pěkně nabíral i vykresloval. Bohatě stačily dvě vrtsvy a finish byl krásně sytý i lesklý. Akorát na můj vkus hodně dlouho schnul.

Na palec a prsteníček jsem použila osvědčenou bílou Chinu. Na prsteníček jsem ještě přidala samolepku z Oriflamu za 45 Kč, které se mi v katalogu strašně líbily. Určitě je využiju na Vánoce, sada nálepek obsahuje asi 72 kousků mašliček nebo vloček ve třech možných velikostech. Já jsem použila ty největší mašličky. Chtěla jsem ještě přidat bílou vločku na ukazováček, ale to by asi bylo moc. Takhle mi to přijde nepřeplácané a pěkně sladěné. Akorát kvalita samolepek mě trochu zklamala. Mašličky nepřilnuly úplně k nehtu a i zalakované odstávaly a dost jsem o ně zadrhávala. Jedna to nepřežila hned druhý den při mytí vlasů. Celá se odlepila, ale lepidlo zůstalo na nehtu a nepěkně se na to lepila špína, prach a nečistoty. Takže samolepky vypadají moc pěkně, ale asi to žádný šlágr nebude, na takové jednodenní nošení ideální. 

A teď už jen obrazem, jak lakování dopadlo. I když kvalita taky nic moc, to světlo už spíš žádné není, než je a blogerky mi určitě dají za pravdu, že focení je peklo. Na fotkách se objevují dva odstíny červené, pravdě je bližší spíš ta tmavší, ale lepší fotky bohužel nevyšly. 









Tyhle nehty se mi moc dobře nosily, hlavně ta červená mě nadchla. Určitě jí budu lakovat častěji, protože snad sluší každým rukám. A jaký je váš oblíbený lak červené barvy?

13 komentářů:

  1. K červeným odstínům moc netíhnu, ale pěkný odstín dovedu ocenit, což tenhle určitě je :) A vánoční doladění samolepkou je fajn. :) Moje oblíbená je od NYC Chelsea Cherry, MS 535 a nově Nubar Ruby, což je tak krásná vánoční červená ♥ No na to, že je nevyhledávám bych jich pár uměla vyjmenovat :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě taky nikdy k červený netíhla, donedávna jsem ani žádný neměla :D Děkuji za tipy, pokouknu po nich :)

      Vymazat
  2. Jéé ty jsi už Vánočně naladěná. Já letos nějak ne a to se divím, vždycky jsem tohle období dost prožívala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kupodivu jsem s těma lakama, i když se moc na Vánoce netěším :D Zatím se to projevuje jen v tom lakování.. ale jinak davové šílenství s dárkama a výzdobou se nekoná :D

      Vymazat
  3. Krásné..úplně z toho cítím Vánoce..:) Na které se teda mega těším a už podle toho začínám vytahovat vánoční laky..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem na Tebe dýchla s Vánocema. Přijde mi to roztomilé s tou mašličkou :D Tak to se těším, až je u Tebe budu okukovat :)

      Vymazat
  4. Ostudo! Ty máš doma jen dva (teď už tři) červené laky?! ;-) To musíš ještě určitě napravit! Teď před vánocemi je na to i docela ideální doba. ;-)
    Fotky máš luxusní, jako vždy. Kombinace na nehtech se mi taky líbí, jen snad ta mašlička by pro mě na mých nehtech byla moc.
    Červených laků mám oblíbených více, možná že až moc... Tobě červená moc sluší, tak ji nos určitě častěji! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Děkuji moc, Jituško! :) Moc jsi mě pobavila komentářem :D Určitě se teď po červených koukám víc, tak snad se tu budou i víc objevovat :)

      Vymazat
  5. To je krása :) Úplně z toho na mě srší Vánoce :D
    Já doma taky nemám skoro žádný červený lak. Jenom takový ,,jakože aby se neřeklo" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju :) Však jo, mám to stejně.. protože mi kámoška "vynadala", že mám jen samý růžový a žádný červený.. Tak jsem koupila přesně jak říkáš "aby se neřeklo" :D Ale zas musím říct, že jim přicházím na chuť :)

      Vymazat
  6. Skvelá kombinácia, na Vianoce ako stvorená :))

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé tak tie sú uplne krásne vianocne :) Ja nálepky moc neobľubujem, mám radšej pečiatky, ale tie zas neukážu tak výrazne ako nálepky


    Ajush

    OdpovědětVymazat