Stránky

čtvrtek 6. listopadu 2014

Keep calm and do moustache nails!

Ahoj holky, 

přichází období, kdy se nejspíš blogy budou jen hemžit knírky a vůbec nail arty věnované Movemberu - měsíci mužské solidarity, a tak ani já nezůstávám pozadu. Za poskytnuté vodolepky vděčím opět skvělému e-shopu modeláž nehtů

Je to vůbec má první zkušenost s vodolepkami. Prvně jsem se bála, že to bude nějaká chemie a alchymie, aby se to povedlo. Ale teď už vím a bezpečně můžu ujistit i ostatní, že to vůbec není žádná věda. Navíc na nehtech vypadají vodolepky přímo božsky. Určitě uvažuji na koupí dalších obrázků a vzorů. 




A jak se s vodolepkami vůbec pracuje? Úplně jednoduše, z celé sady si vyberete jednu vodolepku, která vám sedí na nehet. Já jsem měla na výběr ze tří různých velikostí a na prostředníček jsem zvolila tu střední. Ta malá by seděla spíš na prsteníček nebo malíček a ta velká se mi moc nezdá. Přijde mi, že by se mi nevešla ani na palec, ale já mám menší nehty. Myslím, že slečnám a paním s většími a delšími nehty by seděla dobře. Když máte nálepku vybranou, jednoduše jí vystříhnete a odstraníte ochrannou fólii. Pozor, abyste nenastříhly samotnou vodolepku. Tu pak ponoříte na takovou minutu do misky s vodou. Já jsem použila trochu vlažnější vodu, protože v návodu píšou, že v zimě se má dávat teplejší (a to víte, mně je zima furt, když neni 30 stupňů :D). Po té zhruba minutě jsem pinzetou začla lovit papírek po celé mističce, protože to neuvěřitelně klouže, ale chytit se to dá. Ještě před aplikací doporučuji si namočit nehet, aby se nálepka hned nepřicucla a vy jste jí mohly pěkně posunout tam, kde jí chcete mít. Při prvním pokusu (kámoška se nebála mi stát modelem) se mi totiž hned přilepila a už se s tím nedá hnout. Sobě jsem nálepku nanášela tak, že se mi už ve vodě pustila z papírku, vzala jsem jí pinzetou a dávala na nehet. To se mi osvědčilo jako lepší varianta (poučila jsem se totiž z minula :D), protože kamarádce jsem jí nanášela na nehet tak, že jsem jí posouvala z papírku a to se právě přilepil hned a už se s ním nehlo. Po nanesení jsem nehet vysušila papírovým ubrouskem a přetřela top coatem.




Na nehty jsem použila klasiku černou a bílou, to se mi ke knírku prostě hodí nejvíc a oživila jsem to ještě stříbrným pískáčem. Bílou jsem použila od China Glaze - White On White. Černou "klasicky" Rimmel - 800 Black Out, protože tuhle černou klasiku teď asi nahrazuje černočerný SpaRitual Street Smart u Nikolky, kde si o něj můžete i zasoutěžit. A u Rimmelu jsem i zůstala a použila stříbrný pískáč Space Dust 007 Shooting Star. Nakonec se mi manikúra moc líbí. A co vy? Budete letos dělat knírky?? :)






Miláčkovo nápad s prskavkama :D



Krásný den!

10 komentářů:

  1. Wow pěkná kombinace. A jen ten jeden knír se mi líbí více, než kdyby si to měla na každém nehtu a prskavky jedna báseň. Musím uznat, že to byl skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Hani :) Mně se ten jeden taky líbí víc. A mám radost, že prskavky uspěly :))

      Vymazat
  2. Je tu tuzku mam taky :)!Krasne nehtiky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jí zrovna ten den dala mamka, tak jsem ji hned použila:)) Děkuji! :)

      Vymazat
  3. Hrozně dlouho jsem vůbec netušila, co ty knírky mají znamenat a dost mi už lezly na nervy :D Ale pak mě zasvětila kolegyně a přijde mi to fajn. Tenhle výtvor je pěkný, decentní, zkrátka povedlo se. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Romčo, já to měla úplně stejně :D Každej okolo samej knír, až mi to taky lezlo na nervy :)) A jsem moc ráda, že se ti to líbí :-*

      Vymazat
  4. Fotky s prskavkami sú moc vydarené :) a nail art veľmi pekný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) ty prskavky to zase trochu oživily a je to zas něco nového :)

      Vymazat