Stránky

sobota 29. listopadu 2014

Essence Rock Out!! - 03 Best Pop

Ahojky, 

zase vás po nějaké době zdravím u dnešního článku. A budu si opět stěžovat kvůli počasí a světlu... já nevím, jak vy to bloggerky děláte, že máte tak krásné fotky. Určitě budu ráda, když mi dáte nějaký tip. 

Nicméně jsem se vám musela pochlubit a podělit se s vámi o tuhle krásnou podívanou (ale asi jen pro mě, protože z fotek to nevynikne). Jak možná někteří víte z facebooku, ve středu jsem byla na nákupech v Německu. Co jsem si tam pořídila určitě uvidíte ve shrnutí a nákupech za poslední měsíc. Jednu vlaštovku ale vysílám už teď, protože jsem si tenhle lak zamilovala už v obchodě a hned druhý den ho lakovala. Je z limitky od Essence Rock Out!!, kterou u nás bohužel asi neseženete (nebo jsem se po tom nedopídila). A to je opravdu škoda, protože ty laky byly výborný! Na mě tam zbyl tenhle růžový fešák a ještě tam měli krásně fialový. V limitce se daly koupit ještě další tři laky. Ty můžete vidět na obrázku níže.


03 Best Pop mě zaujal na první pohled. Už jen kvůli tomu, že je růžový, kterou já miluju, jsem si ho oblíbila a dlouho jsem si žádný nekoupila, tak jsem měla povoleno si udělat radost :D. Navíc v dokonale bárbínkovské růžové plave spoustu shimmeru v růžové, stříbrně a dokonce v některém úhlu pohledu i zlaté barvě. To celé ve mě evokuje dokolane barbínkovskou nebo holčičí barvu. Celou tuhle podívanou můžete vidět i na nehtech, kde se shimmer a odlesky krásně vyjímají. S lakováním jsem neměla vůbec žádný problém, je krásně pigmentovaný a ideálně tekutý. Stejně tak menším kulatým štětečkem jsem se dostala kam potřebuju. V podstatě měl vlastnosti dokonalého laku. Až do té doby, než přišlo focení. První probíhalo venku a to se schovával jak mohl. Vůbec nevynikla jeho krásně růžová sytá barva. Další pokus probíhal vevnitř za snížené viditelnosti s umělým osvícením, to už se o nějaké té podobnosti mluvit dá. Jenže fotky stejně nevyšly podle mých představ. 


Tady dávám jen pro představu jak je neposlušný a vůbec tak nevypadá. Přidejte si kapičku modré a představujte si o dost tmavší růžovou.



A tady už pokus v interiéru s osvětlením. Akorát nejsou tak jasné a čisté.






Určitě všem doporučuji, pokud se dostanete někam, kde tuhle limitku prodávají, abyste se u ní zastavily a podívaly se na tu krásu na živo. Taky mě moc mrzí, že v Německu mají například tři limitky zároveň a z těch všech se k nám dostane jen jedna ještě s měsíčním spožděním. Máte něco z posledních limitek od Essence? :)

10 komentářů:

  1. Já už na ty limitky nějak kašlu, nebaví mě lítat po všech čertech a shánět, jestli někde něco náhodou... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po nich taky vyloženě nejdu, spíš jen ze zvědavosti se vždycky v drogerce podívám, co zrovna mají a popřípadě koupím :)

      Vymazat
  2. jak na růžovou moc nejsem, tak se mi tahle na tobě líbí. nejsem si ale jistá, zda by mi tento odstín slušel. s těmi limitkami... podle mě se k nám posílají většinou zbytky kolekcí, které nejdou na odbyt právě v Německu apod... já byla naposledy tak strašně zklamaná z paletky stínů z limitky od Essence, že jsem se teď ani na ni nedívala... i když je pravda, že laky patří k tomu nejlepšímu, co Essence v limitkách nabízí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je úžasná! Kdybys to viděla naživo! :)) Myslím, že musí slušet všem. Víš, že jsem na to přesně myslela? Že sem spíš posílají zbytky nebo ne tak "horký" limitky.. což je celkem škoda, protože Essence ty limitky opravdu umí.. já v tom Německu fakt čuměla :D

      Vymazat
  3. Joo, to focení je teď boj, ale i přesto máš ty fotky pěkný. i když určitě zamrzí, když se nedaří zachytit odstín, to znám moc dobře :)) U Essence zbožňuju ty jejich efektový laky, ale jinak má láska k značce samotné nějak vyprchala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi ani nemluv :D Aspoň, že ted napadl trošku ten sníh a je z něj trošku světla. A náhodou ten odstín z vnitřku už je celkem věrohodnej, i když naživo je to větší paráda, co si budem namlouvat :( Já mám zamilovanej jen ten jeden jedinej efektovej, určitě víš jaký! :))))

      Vymazat
  4. och, to je krásna farba laku. Máš veľmi pekne tvarované nechty!

    Pozývam ťa ku mne na blog na Vianočnú Giveaway!
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi podobný ružový mám od China Glaze a tá farba je neokukateľná :)

    Ajush

    OdpovědětVymazat