Stránky

čtvrtek 20. listopadu 2014

China Glaze Twinkle Collection 2014

Ahojky holky, 

konečně nastal ten den, kdy vám můžu ukázat část vánoční kolekce od China Glaze -  Twinkle! Tu druhou jistě brzy uvidíte a já už tuším kde (klik). Za tuhle radost vděčím Nikolce a modeláži nehtů, od nichž mi půlka sady byla poskytnuta k vyzkoušení a hlavně, abych vám ji zde mohla ukázat! Do prodeje měla jít 19. 11. a můžete jí sehnat právě TADY na modeláži. Jistě mi tedy omluvíte menší odmlku a já vás za to odměním pěkně nadupaným článkem.

Jak jsem již zmínila, tahle kolekce je věnována právě Vánocům 2014 a mě nadchla. Myslím si, že každý si v ní přijde na své a určitě si vybere. Kolekce obsahuje jak třpytkaté laky, tak krémové, perleťové i metalické. Je udělaná tak, aby se dala i dobře mezi sebou kombinovat. Já jsem na zkoušku dostala úžasné odstíny a to jsou Define Good..., December To Remember, I'd melt for you, No Peeking!, Meet Me Under The Stars a Dancing & Prancing. 


Define Good...
Jako první jsem lakovala tuhle úžasnou vánoční klasiku. Přesně takhle si představuju vánoční barvu laku. Vypadá stejně jako červený satén nebo červená luxusní stuha. Barvu má červeno - vínovou s velkým podílem shimmeru. Všechno tohle dohromady vytváří právě efekt saténu. Moc mě potěšil svým lakováním, protože se hezky vykresloval u lůžka a byl ideálně tekutý. Jako vždy jsem nanášela dvě vrstvy, které si ale vyžadoval. V první vrstvě dělal trochu mapy a byly vidět tahy. Druhá vrstva barvu sjednotila a poměrně rychle schnula. Pro vysoký lesk jsem ještě použila TC, protože Define Good... neschne do extra lesku. Co mu ale určitě vyčtu je, že jde špatně dolu a barví nehty. Dalším zklamáním byla výdrž, jelikož se už druhý den loupe a šoupe. 








I'd melt for you
Dalším kouskem ze sbírky je tenhle stříbrňák jménem I'd melt for you. Tímhle lakem jsem byla opravdu hodně překvapená a zaskočená. Špatně se mi lakoval, protože stačí nabrat malinko víc nebo se jen dotknout vedle nehtu a byla jsem celá upatlaná. Je asi pro opravdové profesionálky v lakování, protože vyžaduje přesnost a preciznost. Navíc hodně zvýrazňuje nerovnosti a nedokonalosti nehtu. Už v první vrstvě celkem dobře kryje, ale bohužel byly vidět tahy. Já jsem lakovala dvě vrstvy a stejně jsem nedocílila uceleného efektu. Schne do polomatna a to celkem rychle. Prostě když to tak shrnu, tak mi přijde, že jsem spíš pracovala s nějakou barvou na auto než s lakem, navíc i tak vypadá - jako metalíza :D. Na nehtech mi držel jako přibitý a při odlakování trošku barvil kůžičku kolem nehtu kvůli obsahu stříbrných částeček. Ale zase si myslím, že když si to někdo opravdu pěkně nalakuje nebo se nějak pěkně zkombinuje, že to bude fešák. Bohužel v mých rukách se to teď asi moc nepovedlo. Ale určitě mu ještě dám šanci, protože se bude na vánoční lakování hodit.









No peeking!
Teď už to bude jen veselejší, protože další člen týmu Twinkle - No Peeking! je peckový! Tomu nemůžu nic vytknout, krásně se lakoval, nedělal mapy ani stopy, i přes to, že neni krémový. Má fialovo - hnědou barvu, trošku mi i připomíná švestky, záleží na situaci a úhlu pohledu a hází moc pěkné zlatavé a fialové odlesky. Stačí nalakovat dvě slabší vrstvy a vypadá moc pěkně i bez TC, který jsem já použila pro rychlejší schnutí. Bohužel i tenhle kousek toho ale moc nevydrží a už druhý den se mi šoupaly špičky. Oceňuji, že šel dobře dolů, protože i přes jeho tmavší barvu neobarvoval nehty ani kůžičku. 








December To Remember
Další krasavec ze série je December To Remember, který má krásnou modrou barvu a obsahuje spoustu lesklého shimmeru, který ale není typický shimmer a je až monochromatický. Dal by se popsat jako nějaké malé střípky nebo šupinky, protože nejsou dokonale stejné a mají různé tvary a velikosti, to jsme ale u hodně detailního průzkumu. Hází růžové odlesky a přechází do zlata. Při bližším zkoumání pod umělým světlem se leskne a třpytí jako napadlý sníh. Ovšem u krytí trochu pokulhává, nanášela jsem tři vrstvy. V první trochu pruhuje a dělá holá místa, v druhé už je krytí o poznání lepší, ovšem stále prosvítají konce nehtů. Třetí vrstva zintenzivní barvu a pokryje celý nehet. Tekutina je akorát hustá, aby se dobře roztírala. Neschne tak rychle jako předchozí laky, to ale přičítám právě těm třem vrstvám a jsou trochu vidět tahy. Opět na fotkách přelakováno TC.









Meet Me Under The Stars
Předposlední lak, který mi byl poskytnutý, je černý Meet Me Under The Stars. Má evokovat hvězdnou oblohu a skutečně tak vypadá. V černé tekutině plave nespočet stříbrných třpytek (hvězd) a k mému překvapení obsahuje i třpytky černé (asi černé díry). Černá tekutina sama o sobě není moc krycí a s vysokým obsahem třpytek je dost hustá. Lakovala jsem tedy silnější dvě vrtsvy, které se hůře roztíraly a trochu se tahaly. Nebyl to ale takový problém a lak rychle uschnul. Top coatem jsem mu dodala extra lesk a to pak zářil opravdu jako jasné hvězdy. Bez TC byl trošku hrubší na omak a efekt hvězd nebyl tak pěkný. Jinak šel celkem špatně dolu, protože obsahuje opravdu velké množství černých a stříbrných třpytek, takže určitě doporučuji alobal.













Dancing & Prancing
A poslední a zároveň asi i nejvánočnějším kouskem je tenhle glittrový Dancing & Prancing. V průhledné tekutině plavou glittry různých velikostí, tvarů a barev. Nejvíce převládá vánoční zlatá doplněná o růžovou a zelenou, najdete v něm ale i oranžovou nebo modrou. Glittry mají dvě velikosti, menší třpytky a klasické hexagonky. Já jsem ho lakovala na typicky vánoční barvy - červenou - Avon Gel Finish Roses Are Red, zelenou - Catrice 48 Emerald Bay a černou - Rimmel 60s 800 Black Out, abych ho sladila s glittry. Lakoval se moc dobře, není moc hustý a glittry se dobře nabírají, roztírají a rozmisťují po nehtu. Nakonec jsem přetírala TC pro vyhlazení a lesk. Tenhle krasavec mě opravdu uchvátil, strašně krásně se třpytí a hází pěkné odlesky. Úplně na mě dýchla vánoční atmosféra, což je účel tohoto laku a celé vánoční kolekce. Na odlakování opět doporučuji alobal. 










A ještě skupinové foto





Tahle kolekce byla focena celkem na rychlo a v hodně bojových podmínkách, kdy mi zima lezla za nehty a u focení jsem promočila nejednu bundu. Proto se prosím nedivte, že na některých fotkách mám suché nebo zcvrklé ruce :D. Začali jsme fotit nejprve doma, kde jsme používali umělé osvětlení, ale to prostě není ono a nevypadalo to tak věrohodně, pár laků se prostě vevnitř fotit nechtělo. Hlavně je už strašně brzy tma a vůbec v bytě už není takové světlo jako bývalo v létě. Ve dny, kdy jsem fotila byl buď skoro mráz nebo hrozně pršelo :D. Nicméně i tak jsem přešťastná, že jsem mohla alespoň tyhle kousky z téhle úžasné kolekce vyzkoušet a že jsem snad potěšila i vaše oko. Teď mě zajímá váš názor na tuhle kolekci a který lak se vám líbí nejvíc? 

Mějte se krásně

15 komentářů:

  1. Ježiš, to jsou tak krásný fotky <3 Úplně bych je viděla někde v katalogu s tím vánočním zátiším, to se ti vážně moc povedlo. Jinak se mi hrozně líbí ten první, modrý ( ten třpyt je nádhernej ), a samozřejmě ten efektový - skvěle barevně nakombinovaný, Vánoce z toho na mě přímo dýchly. :)
    Jinak to focení je teď vážně taková "adrenalinová" disciplína, co :D Naběhla jsem hned dopoledne, protože při tomhle počasí se nafotí tak dva odstíny a zbytek už pak začíná bejt rozostřenej. Za chvíli budu na ten balkon chodit v péřovce, čepici a s jednou rukou v rukavici. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Romanko! Mám stejné favority, ten červený to "zabil" :D jsem moc ráda, že se ti příspěvek líbí. Doufám, že aspoň tak, jako mně tvůj :)
      To focení je fakt bojový úkol, ještě v tom týdnu, co jsme to měli fotit byla snad celý den tma. Dneska tady máme sluníčko, to je jak naschvál :D Já ani balkon nemám, takže mrznu celá venku před barákem, vevnitř se to fakt nedá. Jsem opravdu zvědavá, až bude mráz a sníh :D

      Vymazat
  2. Teda holky to je masakr, nejdřív prohlížím Romanky článek teď zase tvůj a slintám nad vašemi fotkami. Jste moc šikovné . Nejvíce z téhle půlky mě dostal první Define Good a poslední efekťák, to jsou Vánoce jak vyšité :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, Hani, mockrát děkujem :) To mě strašně těší a Romanku určitě taky. Není nic lepšího než když tě čtenáři takhle odmění ♥

      Vymazat
  3. Parádní fotky :) Červeno-vínový, černý se třpytkami a glitrový lak se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Jarmilko! Ten červený je opravdu úžasný, to byl můj favorit od začátku :) ale všechny jsou něčím krásné :)

      Vymazat
  4. Krásné fotky a parádní odstíny, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  5. Nenachádzam vhodné superlatíva na tieto laky a nafotené fotky :D :) ten prvý lak je úplne top :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenacházím slovo pro vhodné děkuji, mám hroznou radost, když se to líbí :)

      Vymazat
  6. No peeking! je vážně dokonalý a ty fotky...vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Platí to, čo som napísala u Romči, rovnako krásne spracované, super si sa s tým pohrala.. Z týchto sa mi páči najviac prvý, modrý a čierny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho si moc vážím, děkuji :) Já jsem z toho prvního unešená, taky se mi strašně líbí, proto taky šel na řadu jako první :D

      Vymazat
  8. Ten prvý bordový mám tiež. Tiež nie som vôbec spokojná s výdržou, takmer všetky tieto laky mi zlezú po dni v lepšom prípade, v tom horšom ešte v ten deň počas sprchy. taký ten "kovový" mám od OPI a vôbec nei som spokojná, nanáša sa príšerne. A už si brúsim zuby na ten čierny, ten je úplne krásny.

    Ajush

    OdpovědětVymazat