Stránky

neděle 19. října 2014

Maybelline Super Stay - 21 Pink In The Park & Catrice Luxury Lacquers 04 Lost'N Roses

Ahojky, 

dneska vás vítám u takového rychlého příspěvku, protože tyhle dva fešáky jste už mohly vidět TADY - Maybelline a TADY - Catrice. Ale protože jsem velikánský milovník růžové na všechny způsoby a chtěla jsem mít nehty, ve kterých se budu cítit dobře, zvolila jsem právě tuto variantu. A mě naprosto okouzlila. A z jakého že důvodu jsem si nehty takto vyparádila? To proto, že jsem v pátek jela na kosmetický veletrh do Prahy -  Interbeauty. Chtěla jsem mít udělané krásné nehty, protože na Interbeauty je přece všechno krásné a týká se především nehtů :). Sice mi nehty nikdo moc nezkoumal, ale já se cítila dobře.



Zvolila jsem houbičkovou metodu. Nejprve jsem tedy nalakovala nehty dvouma vrstvama růžového Maybellinu a nechala uschnout. Poté jsem si vzala houbičku na make-up, na kterou jsem na krajíček nanesla Catrice třpytkatý lak a na špičky jej naťupinkala. Snažila jsem se aby na konci nehtu byly třpytky intenzivnější a pomalu se vytrácely do ztracena. No snad se vám tahle kombinace a metoda líbí a hlavně doufám, že vás nenudím samou růžovou.









15 komentářů:

  1. Tss tss nezkoumal, já na ně koukala, i když to tak nevypadalo :D Krásná něžná kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, vážně? :D Já jsem taky po těch tvých pokukovala :D Děkuji ti :)

      Vymazat
  2. Máš to moc hezky udělaný :)
    Taky jsem chtěla něco spešl, když šlo o takovou akci, ale bohužel jen co jsem vylezla z autobusu, už jsem měla jeden nehet odřený a během veletrhu se postupně loupaly i ostatní. :/ Naschvál prostě. Naštěstí ani mně nikdo nehty nezkoumal. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Já vůbec nevěděla, co nalakovat. Byla jsem bezradná :D Takže jen růžová to může být :D
      Jeeeee, kterej nezbeda ti tohle udělal? :( To je někdy fakt jako naschvál!

      Vymazat
    2. Zrádci : GS Eleganza a Miss Sporty 031
      Ale přemýšlím jestli to nemohlo být i tím, že jsem si jako podklad dala top coat :D Mi base coat došel a nechtěla jsem jít "na ostro "

      Vymazat
    3. Aha :D tak to nevim, to jsem ještě neudělala :D a máš aspoň fotečky, s čím jsi tam šla? Jsem zvědavááá :)

      Vymazat
    4. Nemám, ale byl to ten nail art jako posledně s Blu Imperiale, jen s Eleganzou. :)

      Vymazat
  3. To je úžasný :) Moc krásná kombinace :) a co jste holky ukořistily na veletrhu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu, děkuji :) Já samozřejmě neodolala lakům, koupila jsem si nějaké Jordany a Golden Rose. Určitě bude článek o nákupech. Ale bylo tam toho tolik, že jsem si nedokázala pořádně vybrat :D bych tam nechala měsíční plat :D a stejně teď lituju, že jsem neutracela vic:D

      Vymazat
  4. Nádherná kombinace!!! V poslední době jsem lakovala hlavně červenou, ale jak to tak vidím, asi se zase vrhnu na růžovku :-D moc se ti to povedlo :-* a ty laky Catrice - to je bomba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to jsem ráda, že se líbí! :) Já bych zas mohla vytáhnout něco jinýho, třeba právě červenou nebo černou :D Ty Catrice jsou úžasný a mimochodem jsem teď ukořistila ty jejich super laky z kolekce Nude v Rossmannovi za 20 Kč!

      Vymazat
  5. Tak tohle je překrásná kombinace i provedení, včetně fotek! To je prostě nádhera... Šišková, to je srdcovka:o), ale ta poslední a obzvlášt předposlední fotka, to prostě nemám slov... To je jako z nějaké luxusní profi reklamy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opět ti mockrát děkuju za úžasný komentář! :) Ani nevíš, jak mě těší, když se moje prácě někomu takhle líbí! :))

      Vymazat