Stránky

středa 15. října 2014

Makeup Revolution - Lilac Love & Catrice - 08 Goldbusters

Ahojky, 

dneska vás vítám u příspěvku, kde vám chci představit a trochu poreferovat o laku od Makeup Revolution, odstín Lilac love. Tenhle kousek, spolu s dalšíma dvěma, jsem zkusila ze zvědavosti objednat ZDE. O zbytku určitě ještě uslyšíte minimálně v nákupech za měsíc. Laky od této značky vůbec neznám a doteď jsem o nich neslyšela nebo je u někoho neviděla. Za svých 45 Kč mě ale nenechal chladnou. Samozřejmě jsem sáhla po tomto odstínu, protože je světloučký a podle swatchů na internetu se mi moc líbil a hlavně mi připomínal MaxFactor 030 Chilled Lilac, který mě uchvátil u Romči - TADY. Už hrozně dlouho po něm pokukuju, protože ta brava je úžasná, ale zatim mi pořád přišel strašně drahý na tak malý flakonek.. i když takové malé balení by bylo asi pro mě ideální u všech mých laků, jelikož je nemožné je střídat a vůbec někdy vypotřebovat.


Nicméně k věci. Tenhle Lilac Love je hodně světle fialový, klasicky krémový bez známek shimmeru. V lahvičce vypadá opravdu skvěle, ovšem kámen úrazu přijde, až když se pokusíte ho lakovat. Šteteček tohoto laku mi přijde strašně nekvalitní. Především proto, že má strašně tvrdé a nepružné štětinky. Prostě s ním naberete tekutinu a než jí rozetřete, tak si v ní uděláte rýhy a kocoury... snad jako kdyby tam dali drátěný nebo já nevim :D a nakonec se to ještě nedá rozetřít až na konec nehtu. Takže nabíráte znova a znova roztíráte až ke konci, ale akorát si uděláte rýhy do toho, co jste už nalakovaly. Zkusila jsem tedy techniku nabrat si toho co nejvíc a pohrát si s tím roztíráním. Bohužel ale ještě někde zůstaly lysinky, tak jsem čekala delší dobu, aby vrstva pod tím zaschla a já do toho zas nenarýpala. Nakonec jsem dávala vrstvy tři a snažila se dolaďovat nedostatky. Silné tři vrstvy ale nezůstaly bez povšimnutí a daly o sobě vědět i bublinky. Tak se tedy omlouvám, že to mám tak "prasácky" nalakované, hlavně u kůžičky, ale líp jsem to nedokázala. Nakonec jsem přetírala top coatem a výsledek posuďte samy.



Ještě chci zmínit, že na fotkách neuvidíte můj levý malíček, který aktuálně vypadá spíš jako pahýlek, protože se mi stala nehoda při vaření a já si ho škrabkou ustrouhla. Takže je to takhle cílené. Nechtěla jsem kvůli tomu zastavovat blog, protože mám teď tolik nových laků a strašně se těším, až vám je všechny budu moct ukázat.












Jelikož se mi u Romči tak strašně líbil, a to hlavně v její povedené kombinaci s Maybelline Brocades 220, tak jsem se po ní trochu opičila (snad jí to nebude vadit) a zkusila tohodle fialového krasavce rozzářit zlatým lakem od Catrice. Ten jsem koupila ve výprodeji v Rossmannovi v pondělí a to za úžasných 25 Kč. No koupila jsem jich víc... tenhle měsíc bude zas hroznej (já jsem hrozná). Tenhle zlatouš je odstín 08 Goldbusters a na nehtech vytvoří krásný zlatý závoj. Na samotné lakování ale nejspíš není. Nicméně na Romči povedenou kombinaco to nemá a asi jí nic nepřekoná, to je prostě moje srdcovka a často se k ní chodím kochat, hihi.




A poslední fotka je jen tak pro radost. U našeho dnešního focení nám asistovala i duha, kterou jsem už dloouuuhooo neviděla :).


Snad se vám dnešní příspěvek a lak líbily a přeju krásný zbytek večera.

7 komentářů:

  1. Já ty tvoje fotky prostě žeru! Už se těším až ty krásné nehtíky uvidím na veletrhu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuuuu :) Já jsem tak ráda, že se ti to líbí. A hlavně jsem ráda, že jsem tě mohla poznat! :)

      Vymazat
  2. No krása, jak barva laku, tak fotky, jak píše Nikolka, prostě je žeru!:o)) A vidím, že NEJ nemusí být nutně jen hrníčková, kouzelná je i šišková!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc, Marcelko! Ty jsi prostě zlatá, ale to se pořád opakuji. S tou šiškou jsem na tebe hned myslela, že snad tě osloví a bude se ti líbit :)

      Vymazat
  3. Jéé, ty jsi tak úžasně zlatá :-* :-* Vždyť bych byla padlá na hlavu, kdyby mi vadilo, že jsi se u mě inspirovala. :D No a odstín je to fakt krásnej, jen je věčná škoda, že tak zlobí, lumpík.
    Škoda, že se na tom veletrhu nepotkáme, doufám, že někdy to vyjde zas u jiný příležitosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezkýý :) Děkuju moc! Ono se to zase dá přežit, když má tak krásnou barvu :D A bůhví, kdy ho zase nalakuju, protože mám zase asi 30 nových laků a vůbec nevim, jak se na všechny dostane! :D Taky mě to mrzí, ale určitě budu ráda, když se potkáme a poznáme jindy! :)

      Vymazat
  4. Barva laku je moc hezká, jemná a romantická, ale z toho lakování by mě asi kleplo. :-( Na to, jaké si měla potíže s lakováním máš nalakováno moc hezky!

    OdpovědětVymazat