Stránky

středa 22. října 2014

Golden Rose Rich Color 19

Ahoj holky, 

dneska vás vítám u příspěvku s názvem Golden Rose Rich Color 19. O tomhle laku už jste mohly číst v minulém příspěvku Aktuálně. Na rozdíl od prasátkového brášky má tenhle fajn štěteček. Co mě ale potěšilo nejvíc je, že slibující název Rich Color odpovídá skutečnosti. Je to snad poprvé, co jsem si při lakování dávala jen jednu vrstvu. Opravdu moc krásně kryje a má skvělou pigmentaci. S tou barvou je to trošku horší, nééé, že by se mi nelíbila. Ale jak to u těchto neposlušných odstínů bývá, je nevyfotitelný. Ani ve swatchích na internetu jsem nenašla odpovídající obrázek. Je to takový ten zelený petrolejový odstín až smaragdový, který na fotkách vypadá prostě modře. Po zelené ani stopy. To mě opravdu mrzí, jelikož by zasloužil být vidět. Na nehtech vypadá opravdu skvěle a všichni mi tuhle barvičku chválí. Nalakováno mám již třetí den a stále drží jako nový. Jen se obávám toho, jak pujde dolů, protože většinou tyhle odstíny obarví nehty a kůžičku okolo.






Pod ruku se mi připletl i glittrový lak od Gabriella Salvete z výprodeje za 29 Kč a vyloženě si o to říkal, abych ho nalakovala :D. Tenhle je v odstínu 06 Blue Rebel a ani tak nevadí, že není zelený. Mně se spolu s touhle devatenáctkou líbí.








Moc mě mrzí, že sem musím dávat fotky, které neodpovídají, ale i tak bych ho tu ráda měla, takže mi snad odpustíte a tu pěknou barvičku si s trochou fantazie domyslíte.

Mějte fajn večer <3


16 komentářů:

  1. Ty fotky s šiškou jsou nádherný ♥ A GS mu sluší. Vždycky to zamrzí, když se nedaří vyfotit barva, ale já si i tak tenhle článek moc užila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Tohle vždycky strašně moc potěší ♥

      Vymazat
  2. Nádhera ty fotky, chválím fotografa :) jo tyhle odstíny to je pech, ale ta barva co je na fotkách, se mi líbí i tak a oživení glitříky je taky skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotograf byl patřičně hrdý, když viděl tvůj komentář :D Samozřejmě děkuju moc a díky taky za fotografa :)

      Vymazat
  3. To je ale krásny fešák :) A s Gabriellou je to skvelá kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc pěkný, škoda, že není vidět jeho pravá tvář :( děkuji :)

      Vymazat
  4. no ta modrá je okouzlující :)

    OdpovědětVymazat
  5. Samosebou, že odpouštím ne úplně odpovídající barvu, vždyť tu mám v jednom příspěvku hrníčkovou i šiškovou fotku! A jsou tak krásné, že si ani nejsem jistá, která je hezčí:o) Prostě za takové krásné fotky odpustím cokoli!!:o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, ty jsi poklad! :) Děkuji ti za všechny tvé pozitivně nabité komentáře ♥ Jsem ráda, že ti můžu udělat radost alespoň fotkami :))

      Vymazat
  6. Ty tvoje nehtíky a dokonalé fotky! :-* Za to ti odpustím úplně vše! ;-) Mě by se ta barva líbila i taková, jaká je na fotkách. Úplně ale chápu, že tě naštvala jeho nevyfotitelnost. Sama takové laky nemám ráda, ač to jsou v reálu většinou nádherné barvy. A kde prosím tě vyprodávají laky GS za 29kč? 8-o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, ty jsi hodná! :-* Děkuju moooc :) Taky jsem si říkala, že na těch fotkách nevypadá marně, ale v reálu je ještě lepší! :D Glitrové laky od GS jsem sehnala v těch výprodejových košíčkách v Rossmannovi, ale měli tam jen tenhle modrý, fialový a ten electric rainbow, sama jsem se divila, že jako vážně? Že určitě mi u pokladny řekne 90 :D Ale doporučuju to prolejzat, minule jsem tam sehnala tu kolekci nude od Catrice (myslím Ultimate Nudes?) a jeden vyšel na 20... no to jsem tam taky nemohla nechat a hned 4 brala :D

      Vymazat
  7. Ten trblietavý lak sa k nemu strašne hodí :)
    http://rebekalifesryl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle Gabriellu mám taky a dostat jí z nehtů, to je porod! :D Jinak máš nádherný nehty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To já vím, proto ani nepřemýšlím a automaticky dávám alobal, s tím jde všechno líp a bez stresů :) Děkuju mooc, to vždycky strašně potěší :)

      Vymazat