Stránky

sobota 4. října 2014

Co nového za září?

Krásný víkend, 

jsem tu zase s článkem, co jsem si koupila za poslední měsíc. Tentokrát tedy za měsíc září. Musím říct, že to hrozně utíká. Léto letos skoro žádné nebylo a za chvíli tady máme Vánoce (a zimu a sníh :( blé). Ze zaří mám radost, protože příležitosti dovolily se také podívat do obchodů jinam než u nás ve Varech a mé srdce zaplesalo, že budu moct prolézt a nakoupit nějaké věci v Plzni v obchodních centrech, mimo jiné i ve skvělém obchůdku claire's.


Jako první bych chtěla začít tím, že jsem snad poprvé v životě něco vyhrála a to díky Nikolce z Mademoiselle M. Takže tímhle bych jí chtěla moc poděkovat za to, že byla tak hodná a díky své giveaway mi umožnila si zkusit tyto výrobky od Gabriella Salvete. Moc mě potěšil její milý vzkaz spolu s vizitkou, tak snad nevadí, že jí sem dávám. Jednalo se tedy o řasenku, stíny a glittrový lak na nehty. Balíček jsem měla sladěný do červené barvy a s věcma jsem moc spokojená.


No a teď se už dostáváme ke výše zmiňovanému obchodu claire's. Zatím mám jen jeden lak od nich, se kterým se tedy nebyla tak moc spokojená kvůli špatnému lakování, ale ta barva je boží. I přes ty neplechy, co vyvádí jsem ho brala i na dovolenou a těšila se, až mu pořídim bratříčky (nebo sestřičky? :D). Nemusím říkat, že jsem u stojanu s laky strávila nezměřitelně dlouhou dobu kvůli dumání, který lak si vybrat. Já bych je zkrátka brala všechny. Mají moc hezké barvy a pěkné balení. Nakonec to tedy vyhrály tyhle čtyři odstíny: úžasně modrý 29598 Dreamer za 79,- Kč, efektový 30709 Wicked za 99,- Kč, světle fialový 30465 Fairy Wings za 79,- Kč a neonový 65677 Sugar high z výprodeje za 30 Kč.


Ve výprodeji jsem také ukořistila tyhle razítka za 130 Kč zlevněné ze 359 Kč, které mám v plánu už strašně dlouho zkusit a hlavně se s tím naučit tiskat. Pro mě je to nemožný úkon. Zatím jsem zkoušela nanečisto na typy a byl to boj. Obdivuju holky, co s tím umí. 


Dalším nováčkem a to úplným nováčkem je fialový lak polské výroby koupený u větnamců za 19 Kč. Sice si tam laky nekupuju, protože jim moc nevěřím, ale tenhle mě úplně očaroval svojí barvou. Je to nádherná fialová s podílem růžové a jemným stříbrným shimmerem, ale je absolutně nevyfotitelná. Už jsem měla nalakováno, nehty mi neslezly, ale fotky vůbec neodpovídají. A přitom jsem se strašně těšila, až ho sem dám, protože vypadá úžasně na nehtech. No a další kousky netřeba představovat, ty jste zde už mohly vidět. Catrice třpytkový lak TADY. Je to řada Luxury Lacquers a odstín Million Brillance 04 Lost'N Roses, stál 89 Kč. Miss sporty 010. Efektový matný lak od l'orealu a dávno zmiňovaný kokosový hydratační odlakovač. Konečně jsem ho sehnala, krásně voní, je šetrný a dobře funguje. Stojí asi 32 Kč a mají ho v Globusu. Ten určitě doporučuju zkusit! :)


Sem dávám pro představu fotky prvního laku. Připadá mi hrozně zašedlý a bílý a ne tak veselý jako ve skutečnosti je. Je více sytý, hezčeji fialový.. :D Prostě strašně zlobí.




Další mojí radostí byly tyto šperky ve výprodeji z NewYorkeru, každý stál 29 Kč a skvěle se mi hodí na fotky. Černé spojené náramky. A dva prstýnky, které jste už v některých článcích mohly vidět.



A poslední takový bonus, kterým se chci pochlubit, je tento velký rámeček z NANU-NANA. Vyšel na 450 Kč a už se těším, až mi bude viset nad gaučem.


Tak tohle byly mé nákupy za měsíc září. Doufám, že se vám alespoň něco z článku líbilo a zaujalo. Napište mi, co na laky a zbytek věcí říkáte a čím jste si udělaly tu největší radost vy?

Přeji krásný zbytek víkendu :)

8 komentářů:

  1. Krásné úlovky těším až je nám všechny předvedeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, ale vůbec nevím kdy :D Modrý už jsem zkoušela, ale nebyl čas ho vyfotit.. fotila jsem to sice sama, ale není to ono :) A děkuju :)

      Vymazat
  2. Za výhru vůbec nemáš co děkovat :)) Sna se ti bude líbit, moje tyrkysové stíny celkem práší, mršky :(
    A ten set z Claire's je nádherný, hlavně ten Wicked a Dreamer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale joo :) Líbí se mi moc, stíny mi tak nepráší, ale já s nima docela šetřím :D no a řasenku už maluju pravidelně a k laku není co dodat, jsou to príma věci :) Dreamer už jsem měla nalakovaný a vypadá úžasně :) zbytek ještě čeká :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi všechno. :D Ty laky Claire's jsou boží a květinový prsten jakbysmet. Taky si už kolikrát u prstýnků, náramků apod. říkám, jak se s tím bude dobře fotit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to jsem ráda :D z těch laků jsem měla ohromnou radost, už se zase těším, až tam pojedu.. alespoň na kukandu :)) to je asi prostě naše deformace, blogerství a vášeň pro laky se nezapře :D

      Vymazat