Stránky

čtvrtek 9. října 2014

Claire's 30465 Fairy Wings + L'oreal 307 Lemon Shiver

Ahojky, 

tak vás zdravím u druhého pokusu lakování této kombinace. Né, že by se mi nejdřív nepovedla. Možná se poprvé povedla i líp než teď, ale musím se vám pochlubit, co pěkného se mi stalo. 

Ti, kteří sledujete Labradooru (bohužel nevím jak odkázat na jeden kokrétní příspěvek na facebooku) jistě víte, že teď přišla s nápadem dát si česnek do bezbarvého laku. Tenhle fígl slibuje zdravější a pevnější nehty. Spočívá v tom, že si na malé kousíčky nakrájíte česnek a dáte ho na 7 - 10 dní louhovat. Pak si s tím nehty lakujete každý den. Teď ale přijde to zajímavé :D. Po 10 dnech jsem tenhle zázračnej elixír otevřela a myslela, že padnu. Smrdí to teda pořádně, ale já jsem přeci hrdinka! Statečně jsem si (s okny dokořán) nalakovala všechny nehty. Ale ten smrad byl příšernej, to se nedá vydržet.. do podrobností, že jsem málem vyklopila obsah žaludku, nebudu zabíhat. No, takže jsem v domnění, že bych ten smrad teoreticky zamaskovala dalším lakem, nalakovala právě tuhle kombinaci a pro jistotu ještě zalakovala top coatem. Bohužel to bylo cítit i přes všechny tyhle vrstvy, vydržela jsem to asi hodinu a pak to všechno šlo dolů a ještě dobrý dvě hodiny potom jsem to z nehtů cítila a dělalo se mi špatně. Takže, abych to shrnula.. buď jsem přecitlivělá já nebo vy holky, co to lakujete jste neskutečně statečné a silné! Já na tohle už odvahu nemám.

To by tedy bylo k mojí příhodě a teď už se vrhneme na to, proč píšu tenhle článek. A to jsou laky od claire's v odstínu 30465 Fairy Wings a l'oreal odstín 307 Lemon Shiver. Žlutý l'oreal už vlastním celkem dlouho a ještě jsem ho nelakovala. Celkem jsem se toho obávala, protože je to žlutá a tu já na nehty moc nepreferuji. Nedávno jsem ho ale převalovala v ruce a říkala si, že zas není až tak marný a že bych ho klidně na nehtech snesla v nějaké pěkné kombinaci. Tekutina není úplně jasně žlutá. Je světlejší, obsahuje perleť a zeleno-zlatý shimmer. Ve finále se mi na nehtech moc líbí. Není moc pigmentovaný, takže snese i tři vrstvy, které mám já a občas jsou vidět tahy právě kvůli výrazné perleti. 

Jako vhodnou párovou barvu k tomuto Lemon Shiver jsem vybrala světle fialový claire's. Upoutal mě svým názvem Fairy Wings a celá kombinace na mě působí tak vílově. Lemon Shiver vypadá právě jako vílí prach, krásně třpytivý a kouzelný. A Fairy Wings je jako samotná víla. Něžně fialový s jemným stříbrným shimmerem. Krásně pigmentovaný, stačí nanést v jedné vrstvě. Já jsem pro jistotu dávala dvě a nakonec všechny nehty přetřela top coatem. 



Marcelko, kvůli tobě :)





Jinak podzimní počasí je v plném proudu a tomu odpovídá i světlo, které už opravdu není dobré na fotky. Radovala jsem se, že konečně zas vyšlo sluníčko, že něco pěkného nafotím, ale nevím, jestli to není horší. Bylo hodně ostré a ve stínu byla moc tma. Tak snad tohle pro představu stačí a já se děsím toho, jak budu fotit v zimě.

Tak jsem se dneska trošku zasnila. A kdo se zasnil se mnou? 

8 komentářů:

  1. Jé, to je tak krásná kombinace. Moc jim to spolu sluší. :)
    Ten česnek raději zkoušet nebudu, rovnou se řadím k těm citlivějším. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc, Romí :) Jsem moc ráda, že se to líbí i tvému esteticky cítícímu oku :D
      Ten česnek je psycho! :D

      Vymazat
  2. :-D tak to je hodně dobrá storka! Myslím, že testovat nebudu! :-D Každopádně kombinace je to moc hezká, na ten žlutozlatý od L´Oréal se taky už nějakou dobu chystám a na ten podzim mi přijde koneckonců docela vhodnej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to mi povídej :D Ale aspoň, že jsem vás tím pobavila :D Jojo, souhlasím, ten L'Oréal se mi pak fakt zalíbil, že ho nejspíš zkusím nalakovat i samotný :)

      Vymazat
  3. Kdo? Určitě já!!:o)) Tohle je krásná kombinace ke snění, nehledě na to, že někdo zrovna každý den nedává do svého článku fotku pro mě na přání, dokonce s věnováním... Jakou já mám radost!!!! Ze srdce děkuji, za hrníčkovou fotku i za ty ostatní, za článek i za inspiraci!!:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, Marcelko, to jsem moc ráda, že jsem mohla také udělat radost já Tobě! :) Vždycky mi svým komentářem zpříjemníš den, jsi zlatá :) Děkuji Ti moc, nejvíc si to zasloužíš :))

      Vymazat