Stránky

sobota 25. října 2014

China Glaze - Techno (jak si z nehtů udělat falešné gelovky)

Krásný víkend, 

dneska bych vám ráda poreferovala o jednom ze čtyř fešáků China Glaze, konkrétně o odstínu Techno. Celá kolekce POP TOP obsahuje 12 laků, ale prodávají se i v sadách po čtyřech a já měla tu čest si vyzkoušet jednu z nich. A tou je právě sada Feeling Sparkly! Byla mi poskytnuta k recenzi od modeláže nehtů. Konkrétní produkt můžete zakoupit TADY. Tahle čtyřdílná sada obsahuje bílý lak White On White a efektové laky Your Present Required, I Pink I Can & Techno.

Já jsem se dneska zaměřila právě na Techno, který háže prasátka jako nějaká disco koule :D. Dlouho jsem přemýšlela, co s ním vymyslím, aby to nebylo pořád to samé. Že si nalakujete jednobarevně všechny nehty a přetřete efektovým lakem. I když se obávám, že takhle skončím u toho zbytku :D. Techno je efektový lak, který je čirý a v této tekutině plavou holografické glittry. Konkrétně jsou to hexagonky a malé třpytečky. Překvapil mě malinký štěteček, abych byla přesnější tak je hodně úzký, určitě někdo štetečky China Glaze znáte, já s ním pracovala prvně a osobně mám radši širší. Tekutina je hustá tak akorát a obsahuje dostatek třpytek. Přijde mi ale, že se malým štetečkem hůř nabírají, ale zase jdou dobře rozmisťovat po nehtu, i když mi docela rychle zasychal "pod rukama". To přičítám ale mé pomalosti a patlavosti. Nakonec si myslím, že jsem z Techna udělala elegantní nehty a divočinu odsunula zase na příště.



A jak jsem postupovala? Na všechny nehty jsem dala podkladový lak a nechala uschnout. Poté jsem všechny nehty nalakovala nude lakem Miss Sporty 010. Stačila jedna vrstva jen abych nehty sjednotila a měly hezčí barvu. Pak už jsem vzala černý Rimmel 800 Black Out a nalakovala špičky jako při francouzské manikúře. Když nehty opět zaschly, abych do nich neudělala rýpance, nanášela jsem efektový Techno. Snažila jsem se, aby některé třpytky zasahovaly až do černé francie (hlavně, aby nebylo vidět, jak prasácky to mám udělané :D) a tak do půl - tři čtvrtě nehtu. Vše jsem přelakovala top coatem od Astoru a bylo hotovo. Přes top coat jsou trošku na omak cítit třpytky, ale nelezou ven a nezadrhávají se. Nakonec si myslím, že se výsledek povedl a nejeden člověk mi nechtěl věřit, že nemám gelové nehty. Dnes už je mám čtvrtý den a začínají se mi ošopuvávat černé konce, ale třpytky drží jako přibité. Vidím to na alobal.












Krásný zbytek víkendu!

12 komentářů:

  1. :-)) ty jooo, moc pěkný!!! S tvým tvarem nehtů je to ovšem hračka, fakt závist :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to jsem moc ráda, že se ti líbí :-* To říká ta pravá, co má sama dokonalé a krásné nehty! ♥ :D

      Vymazat
  2. Krása! A máš dlouhé, štíhlé prsty, radost se na takové fotky dívat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, od tebe mě to opravdu velice těší :)

      Vymazat
  3. Snažila jsem se, aby některé třpytky zasahovaly až do černé francie (hlavně, aby nebylo vidět, jak prasácky to mám udělané :D) - to mě fakt pobavilo :D
    Přitom je to krásné! Jak na gelovky nejsem (hlavně, když se zdobí konce nehtů a pod nimi prosvítá přírodní nehet), tak tohle se mi moc líbí! Jak ty třpytky nejsou až do konců nehtů, ale hlavně na rozhraní černé a nude barvy, tak to vypadá super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem tě tím pobavila :D A děkuji moc! Já jsem tedy sama měla gelovky asi 5 let, ale teď jsem šťastná za to, jaké mám svoje nehty :) jen si na gelovky občas zahraju :D

      Vymazat
  4. Parádně sis s tím vyhrála, vypadá to nádherně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna dneska jsem si o tomhle laku psala článek do konceptů. Tak to jeho zveřejnění odsunu až mezi poslední. ;-) Jinak tedy já jsem ho naprosto neoriginálně nalakovala na stejný barevný základ a na všechny nehty stejně. Tvůj výtvor je mnohem originálnější a hezčí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně ho zveřejni i dřív, ráda se podívám, co jsi s ním vymyslela a s jakou barvičkou jsi ho nakombinovala! :)) No, já čekala, že taky zůstanu u neoriginalní verze, ale občas tě to osvítí, ale pak je zase dlouho klid :D děkuji ti :))

      Vymazat