Stránky

pátek 31. října 2014

China Glaze & Rimmel

Ahojky, 

zdravím vás po kratší odmlce. Bývala bych měla už články dva, ale to by mě nesměla zradit technika a nemožný, nevyfotitelný barvy. Poslední dobou je to jako naschvál, nevím jestli za to může to blbé počasí a tím pádem i na prd světlo, moc se mi nedaří fotit. Ale nebudu si stěžovat, bude hůř :D.

Dneska si povíme opět o jedné pěkné Chiničce, vlastně o dvou, za které vděčím modeláži nehtů, a která mi byla poskytnuta k recenzi. Prvně bych ale ráda mluvila o převažující barvě, která sloužila jako podklad. Tedy o Rimmelu Salon Pro Kate - 347 Disco Fever. Jedná se o fialovorůžovou barvu s jemným světlým shimmerem, který je vidět i na nehtech. V první vrstvě je více do růžova a připomíná mi takovou tu tmavě růžovou orchidej, určitě doporučuji dát i vrstvu druhou, jelikož u první lehce prosvítá nehet. Při druhé vrstvě se barva hezky zacelí, zintenzivní a je pěkně šťavnatá. Samotný na nehtech vypadá moc hezky, ovšem já jsem ho chtěla ještě něčím ozvláštnit. Co bych mu možná vytkla je štěteček, který je opravdu hodně tlustý, takže jedním tahem jsem natřela celý malíček - ale to by mi zase tak nevadilo. Co bylo horší, že štěteček je křivě střižený a trochu z něj čouhají chlupy, takže se nevykresluje tak dobře u lůžka. Obecně mám s tímhle u velkých štětečku problémy a doporučuji je kontrolovat při nákupu.  


 Na prsteníčky jsem nanesla bílou China Glaze - 023 White on White. Tu opravdu musím pochválit, protože mně se né každá bílá líbí. Ono, řekněme si, že najít opravdu dobrou a kvalitní bílou, je celkem umění. Jsem moc ráda, že mám právě tuhle. Je moc pěkně pigmentovaná a není to ten typ, který dělá kocoury a čárance na nehtu. Líbí se mi hlavně díky její gelovější konzistenci oproti jiným bílým, co znám a tak trochu gelově na nehtu i vypadá. Naopak od Rimmelu má zase hodně maličký (úzký a kulatý) šteteček, se kterým jsem ale neměla větší problém. Nabírala jsem více laku a dobře se po nehtu roztíral. Což se u mě celkem divím, protože s bílou já mám vždycky problém, abych jí měla nalakovanou hezky (stejně jako s rudou nebo černou :D). Nanášela jsem dvě vrstvy a bohatě stačily. 


A k poslednímu kousku, který ale hraje největší roli je China Glaze - I Pink I Can, což je glittrový lak. V průhledné tekutině plavou malé a velké hexagonky ve starorůžové barvě. Romča minule pěkně tuhle barvu přirovnávala i k růžovému zlatu. Opět tahle China má malý štěteček, což není vůbec na škodu při tomhle lakování. Dobře se s ním nabírají třpytky a vykresluje. Přijde mi, že je i vodovější, než jeho předchozí bráška Techno. Oproti němu mi přijde, že Techno se víc lepil a rychleji zasychal. 



Nejdřív mi tyhle nehty přišly hodně přeplácané, ale když jsem si zvykla, tak se mi strašně líbí. A nebyla jsem sama, dokonce jsem podobné lakovala i přítelovo mamče. Akorát jsem je nedělala s bílou a na prsteníčku a ukazováčku jsem nanesla třpytky úhlopříčně a jednu půlku vybarvila. To vypadalo taky moc pěkně. 









A jak se líbí tyhle nehty vám? Přijdou vám přeplácané? Mě už celkem připomínají Vánoce, protože si Vánoce spojuju s tmavě červenou a zlatou. 


6 komentářů:

  1. To je pěkné, hlavně na té bílé se mi ten efektový lak líbí. Máš úžasný tvar nehtů:)
    A ta podkladová růžová... :3 Myslela jsem si, že tenhle lak mám, ale nakonec jsem zjistila, že můj je číslo 402 a trochu víc do červena, ale lahvičky vypadají hodně podobně :) dost dobrý ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc :) On právě s těma třpytkama působí víc červeně než skutečně je.. Ale 402 mám taky a máš pravdu, že tak podobě vypadá s těma třpytkama :)

      Vymazat
  2. Jé, ta poslední fotka <3 Nepřipadá mi to přeplácaný. Bílá je jemná a hezky to dotvořila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráááda, že se líbí :) Pořád si na ty nehty koukám a ve skutečnosti to vypadá ještě líp :))

      Vymazat
  3. Přeplácané mi to vůbec nepřijde, kombinace je krásná! A stejně tak i tvoje fotky :)

    OdpovědětVymazat