Stránky

středa 24. září 2014

Rimmel Kate 227 New Romantic + Catrice Luxury Lacquers Million Brillance 04 Lost'N Roses

Zdravím vás do dnešního slunečného dne, 

alespoň u nás je zase jednou sluníčko. Ale bohužel podzim už klepe na dveře a pocítila jsem to i od vás, protože blogy se jen hemží podzimníma barvičkama. S těmi já dneska ale nepřicházím. U stojanu Catrice jsem nedokázala odolat novým glitrovým lakům. Pořídila jsem si odstín 04 Los'n Roses a nutně ho potřebovala vyzkoušet. Skvěle si padl do oka s růžovým Rimmelem 227 New Romantic. Alespoň mně osobně se jejich něžná kombinace moc zamlouvala. 


Rimmel 227 New Romantic je světle růžový lak obsahující jemný stříbrný shimmer. Jeho pigmentace není úplně slavná, lakovala jsem 3 vrstvy, abych byla úplně spokojená a lak byl sjednocený. Tři vrstvy udělaly své a lak trošku bublinkoval. Nicméně musím pochválit výdrž, protože mi vydržel zalakovaný tc 5 dní netknutý. Spokojená jsem byla i se štětečkem, který je větší. Přirovnala bych ho k lakům Catrice, jen Rimmel ho má pěkně zastřižený :D. 


Catrice 04 Lost'N Roses je glitrový lak, myslím si, že spíše efektový. Určitě se hodí dát něco pod něj. I kdyby to měl být jen nude odstín. Já ho zkoušela právě na růžového Rimmeláka a ještě jsem ho zkoušela s lakem z Rhodosu (Dorothy L), který bohužel nemám vyfocený, ale vypadalo to taky moc hezky. Třpytky mají takovou měděnou - starorůžovou a stříbrnou barvu a v čiré tekutině je pomícháno několik druhů a velikostí třpytek. Narozdíl od ostatních laků Catrice má tento o dost menší štěteček. Lakuje se s ním dobře, akorát mi nějak nefunguje víčko :D. Ta horní krytka nedrží na tom menším víčku, takže je tam asi jen na parádu. Nevím, jestli se to ještě nekomu stalo? 





Bohužel jsme začali fotit venku a vybila se nám baterka, takže fotky nejsou úplně top, ale snad pro představu budou stačit. Některé jsem musela fotit sama, protože nebyl fotograf, což pro mě byla premiéra a celkem makačka. Jelikož musím ruku dát daleko od objektivu, aby se zaostřil, tak to byly akrobatické výkony :D

8 komentářů:

  1. Krásná, elegantní a zasněná kombinace. Jsem uchvácena. ♥
    Není se čemu divit, že jsi laku neodolala, já už slintala i nad tím zlatým u Baju. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, ty jsi zlatá! Děkuju hrozně moc ♥
      No přesně! Já jsem taky právě slintala u Baju, ale pak jsem si v krámě nemohla vybavit, který to na blogu měla a vzala jsem tenhle. Ale taky se povedl. Jen se obávám, že ten zlatý na mě ještě čeká :D

      Vymazat
  2. to se povedlo, nádhera :¨)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný :) víc slov asi netřeba :)

    OdpovědětVymazat
  4. So pretty
    Stay in touch!
    Can we follow each other on GFC?
    $100 AMAZON GIVEAWAY: Sandy Sandhu
    Sandy Sandhu

    OdpovědětVymazat
  5. To je krásna kombinácia, nalákala si ma na kúpu Catrice :))

    OdpovědětVymazat