Stránky

pátek 12. září 2014

Nail art 8

Zdravím vás, 

nedávno jsem se rozhodla, že zase zkusím nějaký nail art. Poslední dobou jsem lakovala jen jednobarevně a moc si s barvama a různýma kombinacema nehrála. Není to sice nic úchvatného, moje představa vypadala původně úplně jinak, ale snaha se snad cení. 

V nail artu jsem použila následující laky: 
  • Gabriella Salvete 148 - bílý podklad
  • Maybelline Colorama Bleached neons - 244
  • Maybelline Colorama Bleached neons - 241
  • claire's neon  fluorescent - bohužel nevím číslo
  • Gabriella Salvete 127
  • NYC - Raindrop 325


Pro dělání puntíků posloužil bodkovač s větší kuličkou. A je vám asi jasné, jak lakování probíhalo. Nalakovat bílý podklad, nechat zaschnout a bodkovačem dělat pravidelné puntíky dokola celého nehtu. Ten poslední krok mi trochu skřípal, jelikož jsem to buď naťupla křivě nebo mi nevyšly puntíky stejně od sebe. Potřebovala bych nějakou vychytávku, co umí smazat jen poslední vrstvu laku, abych případně mohla opravovat puntíky. Třeba se někdy dočkáme. Nakonec vše zalakovat tc a je hotovo. Mně se malinko ty puntíky s top coatem roztekly, ale nebyla to zase taková tragédie.








Asi to není nic extra originálního, ale doufám, že se nail art bude alespoň trochu líbit. Já se asi zmůžu jen na ty puntíky :D. A co vy? Už jste něco podobného zkoušely nebo jsem vás inspirovala a pustíte se do něčeho podobného?

10 komentářů:

  1. skvelý nápad, musím to vyskúšať aj ja:), btw. veď bodky sú na nechtoch veľmi efektné!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Téda ty jsi hračička :-D ale vypadá to moc hezky! Prosím tě tohle já řeším pořád, že ať už maluju nějaký pruhy, leopardí fleky nebo klasický tečky, že to můžu nechat zaschnout třeba i do druhýho dne a stejně mi to pak tc rozpije. Co s tím?? :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moooc :) Hele já nevím, mně se to stává občas taky, možná záleží co použiješ za lak.. teď se mi taky některý rozmázly a některý ne..

      Vymazat
  3. Tak to mě teda nikdy nenapadlo :) Krásné! Hravé, jednoduché, barevné, ale přesto pořád decentní :)
    Určitě se nechám inspirovat, jestli můžu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já budu určitě ráda, když tě to inspiruje :) a děkuji moc :)

      Vymazat
  4. To je tak hezký :) Taky už mě napadlo orámovat nehty puntíky, ale nějak jsem se nikdy nedostala k realizaci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, vážně? To jsem moc ráda, že se to líbí, děkuji :) Já už to měla v hlavě dýl, ale trošku jinou představu.. někdy se vše nepovede tak, jak by mělo, ale nakonec z toho vylezla celkem povedená podívaná :)

      Vymazat