Stránky

čtvrtek 26. června 2014

Gabriella Salvete Enamel - 127

Ahojky, 

dneska budeme ujíždět na fialové. A to na krásném odstínu 127 od GS, který jsem koupila v akci asi za 60 Kč. Říkám si, jak jsem ho mohla doteď nevidět a ještě ho nemám doma. Upozornil mě na něj a vlastně ho taky vybral můj přítel, kterému se výběr opravdu povedl.




Tyhle laky asi nemusím moc představovat, protože snad každý nějaký kousek od GS má. Má hezkou tmavší fialovou barvu, není to krémovka, ale je taková metalická, asi jako metalíza :-D. Už v první vrstvě vás okouzlí a nenáročným bude stačit. I když špičky ještě prosvítají, ale vypadá skvěle. Druhá vrstva vše sjednotí a zintenzivní barvu. Pro větší lesk a rychlejší shcnutí jsem ho přetírala ještě tc a na výsledek se podívejte sami. 

Už minule jsem psala, že mi uletěl jeden nehet, takže se na fotkách nedivte, on se mi trošku odštípl ještě jeden, tak jsem víc fotila jen levou ruku, která zatím drží. Sice to nevypadá moc dobře, když nemám všechny stejně dlouhé, ale je mi líto zkracovat všechno. Ty dva snad brzy dorostou.









10 komentářů:

  1. Je krásný mám ho od Cácorky ale ještě na něj nepřišla řada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti bude líbit jako mně, až na něj přijde :))

      Vymazat
  2. krásný lak :) a z těch uštíplých nehtů si nic nedělej, já mám pernamentně oba prostředníčky kratší, protože se vždycky roztřepí a utrhnou..a o pravém ukazováčku ani nemluvím.. jenže s krátkými nehty bych nevydržela, jak mi nehet nepřečuhuje přes polštářek prstu, jsem z toho nervózní a mám pocit, že špičky prstů jsou hrozně citlivé a zranitelné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mám to úplně stejně :) A víš, že to má hodně žen, co tak pozoruji :D Znám jich moc, kterým se třepí jen prostředníčky a naopak nejvíc rostou malíčky a palce. Také potřebuji, aby mi nehty přesahovaly přes polštářek, necítim se pak svá :)

      Vymazat
  3. No sakra, proč ho ještě nemám ?! :D Je nádherný ♥ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na sakra, proč ho jako ještě nemáš? :D Děkuji, opravdu je :))))

      Vymazat
  4. Vypadá na tobě moc hezky, ale moje barva to upřímně není :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to je v pořádku :) Každému se přece nemůže líbit to samé, o čem by to pak bylo? :))

      Vymazat