Stránky

středa 30. července 2014

Dorothy L Nail Polish 117

Ahojky, 

právě nastal čas onoho slibovaného dalšího kousku od moře. S tím prvním jste se mohly seznámit ZDE. Tentokrát se ale jedná o světle fialový odstín namíchaný s něčím na co nemůžu přijít. :D Mně to tedy alespoň tak připadá. Pokud přijdete na jinou kombinaci nebo rozlousknete, co je to za barvu, tak mi to napište, já v tom moc dobrá nejsem. 




Na nehtech není moc nápadný, ale za to moc hezký. Je to zvláštní podívaná, protože není ani tolik světlý jako ty méně nápadné laky a přitom mi přijde, že je špatně vidět a s nehty splývá. Asi vám přijde, že blábolím, ale mám z něj rozporuplné pocity. Nemůžu se rozhodnout co vidím a co ve mě evokuje. Nic to ale nemění na tom, že na nehtech se mi opravdu líbí a 9 ml za 1€ je krásná koupě. Navíc s jeho vlastnostmi si můžu chrochtat. Má moc příjemnou konzistenci i pigmentaci. Štětečku také nemůžu nic vytknout a schnutí i výdrž zvládá na jedničku. Za v přepočtu cca 27 - 28 Kč strká do kapsy nejeden drogerkový lak. Krásně posloužil i jako podklad pro můj další objev a na ten se můžete těšit zase příště. 












pondělí 28. července 2014

Dermacol 01 NEON Yellow

Ahojky, 

zdravím u dalšího příspěvku. Dneska bude řeč o novém neonovém laku od Dermacol v ostínu 01 NEON Yellow. U stojanu s těmito laky jsem se zastavila a dlouho uvažovala, který si vezmu. Jelikož jsem nejednou zmiňovala, že žlutá mi stále ještě pořád nesmí na nehty. No ledy se prolomily a já vesele lakuji i žlutou. Není to sice taková ta typická žlutá, té bych se asi pořád bála, ale za to je svítivá a signální, opravdu křiklavá. Když jsme s přítelem byli na houbách tak jsem zářila na celý les a myslím, že by se nemusel bát, že se mu ztratím :-D



Za 39,90 Kč si koupíte malinké balení 5 ml, což teda pro mě bohatě stačí. V malé lahvičce se skrývá i malinký a úzký štěteček. Jelikož se jedná o neonku, jistě tušíte, kam tím mířím. Nekryje. Takže jsem použila známý fígl s bílým lakem jako podklad. Akorát právě kvůli malému štětečku v kombinaci s mýma nešikovnýma rukama jsem se neuměla dostat až ke krajům a překrýt jednolitě bílý lak. Takže na konci u kůžičky bohužel prosvítá, ale to mi zajisté odpustíte. Jak jsem psala výše, byla jsem s ním v lese, takže přežil i dloubání hub, následné čištění a ještě zářil a oslňoval pár dní poté. Ve finále jsem s ním spokojená, na nehtech vypadá dobře a oslníte s ním celé okolí. 

Jak krásně svítí



Můj gelový nehet už je do půlky odrostlý a moc dobře to nevypadá, už se těším na svůj

Se čmeldou






čtvrtek 24. července 2014

Článek od moře + růžový lak na nehty

Moc vás zdravím po delší přestávce, 

v minulém příspěvku jsem psala, že se chystám na dovolenou a ten čas tak strašně letí, že už jsem zas zpátky a připravená znovu přispívat. Nafocené mám už čtyři laky, takže se je na co těšit (doufám). 

I u moře na vás myslím :)

Prvím kouskem, kterým začnu bude, myslím, pro všechny nebo jen pro mě? :D neznámá značka DL DOROTHY L. Pouliční rhodoský lak na nehty za 1 ečko. Trošku jsem se bála, jestli mi po tom neslezou nehty, ale mile mě překvapil. Svojí světle růžovou barvou se stříbrným shimmerem si mě získal. Navíc na opálených rukách vypadá moc pěkně. Na svou světle růžovou barvu je ve dvou vrstvách krycí a suchý během chvilky. Ale tohle pozitivum přikládám spíše mému novému TC Already Dry ! od Astoru, která je novinkou v českých drogériích spolu s base coatem. A musím říct, že jsem strašně ráda, že jsem ho koupila. Suší úplně skvěle a dodá laku pěkný lesk. Výdrž laku byla až překvapující, jelikož jsem se pořád hrabala u moře v písku, který strašně rád a strašně lehce lak ošoupává. Díky jeho pěkné barvě a dobrým schopnostem jsem se pak stavila ještě pro další - ale o tom až příště :).

Původně jsem na blog nechtěla dávat svoje nohy, protože ty se s laky a vůbec takovou péčí (já vím, jsem ostuda) tak nekamarádí, ale ta fotka se mi líbila.  Mimochodem na nohách to vyhrál lak od claire's. Srdíčko pro vás :)








Ten lak na fotkách asi moc vidět není, je to dost přepálené :D protože sluníčko tam je strašně ostré a ty růžové nehty úplně září. Nicméně šlo spíše o to, abyste se pokochaly a nasály tu "mořskou atmosféru". Spojila jsem krásu (moře) s jinou krásou (laky). A pro pokochání přikládám ještě něco málo jiných fotek krásného řeckého - rhodoského moře a jiných zákoutí.





Vstávala jsem na 6 kvůli východu slunce a stálo to za to!






 A nakonec jedna bonusovka. Já a můj miláček.


Doufám, že nálož fotek a článek více o moři než o nehtech se vám líbil a budu ráda, když napíšete, jak léto trávíte vy :)

úterý 1. července 2014

Maybelline Super Stay - 21 In The Park

Zdravím vás po víkendu, 

doufám, že jste si ho patřičně užily jako já. To se mi totiž povedla taková věc s kterou bych se ráda pochlubila. Možná nevíte, že taky ráda fotím. Západy slunce, krajinky, kytičky.. to je moje. Ale abych dostala příležitost fotit svatbu, to se stane málokdy. S menšími obavami jsem tedy nabídku přijala a v sobotu se tak stalo. Myslím si, že pro mojí nezkušenost se fotky i celkem vydařily, ale strach jsem teda měla. Přeci jen když zmršíte krajinu, tak se nic nestane, ale svatbu? :D 



 Další novinka je, že příští úterý se chystám na dovču k moři na řecký ostrov Rhodos. Jedna z mých největších otázek a myšlenek je, co si s sebou vemu za lak/laky :D. Jaké máte nejraději laky u moře vy? Nebo jaký byste si s sebou vzaly v tuhle chvíli? Budu ráda, když napíšete nějaké tipy, protože já jsem fakt bezradná. No a další moje dilema je s foťákem. Moc bych chtěla nějaké krásné fotky od moře, když už mám ten lepší foťák, ale mám z toho strach. Tahat se s brašnou, zrcadlovkou a k tomu dvouma objektivama. Pak se bát ho vzít třeba na pláž, aby to někdo neukradl nebo ho nechat někde na pokoji - to mě teda děsí. Hlavně už takhle budu mít s sebou dost "krámů". Klidně mi napiště i k tomuhle, co si myslíte vy a jak cestujete. Nalehko nebo musíte mít loďák? :D


Ale kvůli tomuhle tady nejsme, přispívám hlavně kvůli mému novému laku, kterým je úžasná baby pink od Mabyelline v odstínu 21 In The Park. Na tu jsem měla zálusk už dlouho, zrovna tak i na jeho sourozence baby blue - Uptown Blue, kterého sice ještě nemám, ale známe své lidi. Od Maybelline Superstay mám tedy už dva kousky, ten a o druhém jsem už psala TADY. Obecně jsem tedy s nimi moc spokojená. Mají skvělou barvu, pigmentaci, kulatě střižený, ale celkem široký stěteček. Akorát ta výdrž, kterou na obalu slibují 7 dní tak slavná není. Fotky jsou focené 3 dny od nalakování a ještě po skládání dřeva a musím říct, že to přežil ve vší počestnosti. Ale čtvrtý den jsem měla hodně ošoupané špičky, ale zase nepraskal jak jiné laky na mých delších nehtech. 






Lak jsem zkoušela i malinko oživit, tak jsem po dlouhé době zase provětrala starou známou GS 130. A nehty vypadaly moc pěkně. Na někoho možná až moc přeslazeně, ale byly jako pravé princeznovské! :)